آشنایی با روش تهیه شیرینی توتی شکل

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73731
    a.babazadeh
    مشارکت کننده

    یکی از شیرینی‌های سنتی معطر ایرانی که با هل تهیه می‌شود ” توت” است. این شیرینی را که خیلی ساده تهیه می شود جایگزین قند کنید و از صرف آن با چای لذت ببرید.
    مواد لازم:
    بادام پوست گرفته و پودر شده: 125 گرم
    خلال پسته: 25 گرم
    پودر قند یا پودر شکر: 125 گرم
    گلاب: 3- 2 قاشق چای‌خوری
    پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری
    شکر: نصف پیمانه
    طرز تهیه:
    * پودرهل، پودر بادام و پودر قند یا پودر شکر را با هم مخلوط کرده بعد گلاب را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر شود. خمیر نباید زیاد شل شود.
    * اگر بخواهید شیرینی توت شما رنگی باشد، می‌توانید در این مرحله دو قطره رنگ مجاز خوراکی به آن اضافه کنید.
    * سپس مقدار کمی از این خمیر را بردارید و در دست به صورت توت فرم دهید. آن را در شکر بغلتانید و یک خلال پسته در قسمت بالای آن فرو ببرید. بقیه خمیر را هم به همین صورت فرم دهید.
    * توت‌ها را در ظرفی در دار نگاه دارید تا خشک نشوند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.