آشنایی با روش تهیه شیرینی‌ مربایی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73733
    a.babazadeh
    مشارکت کننده

    درون این شیرینی خوشمزه که بیشتر برای نوروز تهیه می‌شود، هر مربایی را که دوست دارید بریزید.
    زمان تهیه: 15 دقیقه
    زمان پخت:‌10 دقیقه
    تعداد: 25 عدد
    مواد لازم:
    کره نرم شده: نصف پیمانه
    شکر: یک سوم پیمانه
    زرده تخم‌مرغ: یک عدد
    وانیل: یک سوم قاشق چای‌خوری
    آرد: یک و یک سوم پیمانه
    مربای میوه: از هر طعمی که دوست دارید،‌3- 2 قلشق غذاخوری
    طرز تهیه:
    • ابتدا فر را روی دمای 375 درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.
    • آرد را الک کرده و کنار بگذارید.
    • در یک کاسه متوسط، کره را با شکر آنقدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.
    • تخم‌مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
    • آرد را در چند مرحله به مخلوط اضافه کرده و در هر مرحله مخلوط را خوب هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود. اگر خمیر، خیلی نرم است ، ‌روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
    • درون سینی فر، کاغذ مخصوص پخت را،‌ قرار دهید.
    • خمیر را به اندازه توپ‌های 5/2 سانتی‌متری تقسیم کنید و با فاصله 6 سانتی‌متر از هم درون سینی فر بچینید.
    • وسط هر شیرینی را با انگشت یا هر وسیله‌ای که به سایز انگشت باشد، گود کنید و درون آن را با مربای میوه دلخواهتان پر کنید.
    • شیرینی‌ها را به مدت 10- 8 دقیقه یا تا زمانی‌که طلایی رنگ شوند حرارت داده سپس، فر را خاموش کرده و صبر کنید تا شیرینی‌ها خنک شوند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.