آشنایی با روش تهیه ترشی غوره

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73789
    a.babazadeh
    مشارکت کننده

    این ترشی با بسیاری از خوراک‌ها به خصوص انواع غذاهای حاوی گوشت مرغ بسیار خوشمزه خواهد شد.
    مواد اولیه:
    * غوره: ۵۰۰ گرم
    * سرکه سفید: ۵۰۰ گرم
    * نمک: به میزان لازم
    طرز تهیه:
    * ابتدا دُم غوره را جدا کرده سپس خوب می‌شوییم.
    * سرکه سفید را از قبل پنج دقیقه جوشانده و سرد می‌کنیم.
    * ظرف مناسب ترشی که اصولا شیشه‌ای است را خوب تمیز نموده طوری که داخل آن آب نداشته باشد.
    * غوره‌ها را داخل ظرف می‌ریزیم نمک و سرکه سفید را روی آن ریخته و در شیشه را می‌بندیم.
    * پس از ۱۰ روز ترشی آماده مصرف است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.