آشنایی با روش تهیه‌ی نانک سیاه دانه و زیره

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72903
    m.abolfathi
    مشارکت کننده

    [align=right]مواد اولیه:
    آرد گندم سبوس‌دار 120 گرم

    سبزی‌های معطر خشک و بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری

    روغن آفتابگردان یا هسته انگور دو قاشق غذاخوری

    ماست دو و نیم درصد چربی 100 گرم

    زیره و سیاه دانه یک قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:
    * آرد را با بیکینگ‌پودر و سبزی‌های معطر مخلوط می‌کنیم. روغن آفتابگردان یا هسته انگور و ماست را به آرد اضافه کرده تا یک دست شود.

    * خمیر را به 15 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت نان‌های کوچک 10 سانتی‌متری و مربع شکل باز می‌کنیم.

    * زیره و سیاه دانه را در ظرفی ریخته و نان‌ها را در آن می‌غلتانیم.

    * روی نان‌ها را پوشانده به مدت یک ساعت در یخچال می‌گذاریم.

    * کف سینی فر را کمی چرب کرده و نان‌ها را روی آن قرار داده در فر می‌گذاریم و با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد حدود 18 دقیقه می‌پزیم.

    نکتـه:
    * کسانی که رژیم غذایی دارند این نان را به صورت میان وعده یا برای صبحانه استفاده کنند.

    * از سبزی‌های معطری مانند ترخون، نعنا، شوید و مرزه استفاده کنید. [/align]

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.