-
نویسندهنوشتهها
-
۲۰ اردیبهشت، ۱۳۹۱ در ۰۶:۲۵ #72997
e.hamidi
مشارکت کنندهمواد لازم برای 6 نفر
ماهی بخارپز و خرد کرده 400 گرم 500 کیلوکالری
فلفل چیلی تازه خردکرده 1 تا 2 عدد 4 کیلوکالری
پیازچه حلقه حلقهکرده 3 عدد 7 کیلوکالری
نخودفرنگی پخته 140 گرم 110 کیلوکالری
هویج پوست کنده و رندهکرده 30 گرم 9 کیلوکالری
جوانه گندم 50 گرم 150 کیلوکالری
گردوی خردکرده 1 قاشق سوپخوری 100 کیلوکالری
گشنیز تازه خردکرده 1 قاشق سوپخوری 4 کیلوکالری
آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری 100 کیلوکالری
سفیده تخممرغ 2 عدد 30 کیلوکالری
روغن کمی
مواد لازم برای تهیه سس
ماست کمچرب 150 میلیلیتر 60 کیلوکالریدانه کنجد 2 قاشق چایخوری 50 کیلوکالری
برشهای لیمو به مقدار لازم
روش تهیه:
* ماهی، فلفل، پیازچه، نخودفرنگی، هویج، جوانهگندم، گردو و گشنیز را با هم مخلوط کنید. سپس آرد ذرت را به آن بیفزایید و خوب مخلوط نمایید.* سفیدههای تخممرغ را در ظرف دیگری خوب هم بزنید و بعد به مخلوط ماهی اضافه نمایید و مخلوط کنید.
* تابهای را گرم کنید و کمی روغن در آن بریزید. از مخلوط ماهی در اندازههای 1 قاشق سوپخوری بردارید و در تابه بریزید. کیکهای ماهی را به مدت 3 تا 4 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا یک طرف آنها پخته شود. سپس طرف دیگر آنها را بپزید.
روش تهیه سس:
ماست و دانههای کنجد را مخلوط کنید.کیک ماهی را به همراه سس و لیموترش میل نمایید.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.