کیک ماهی، ویژه سلامت ناخن

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72997
    e.hamidi
    مشارکت کننده

    مواد لازم برای 6 نفر

    ماهی بخارپز و خرد کرده 400 گرم 500 کیلوکالری

    فلفل چیلی تازه خردکرده 1 تا 2 عدد 4 کیلوکالری

    پیازچه حلقه حلقه‌کرده 3 عدد 7 کیلوکالری

    نخودفرنگی پخته 140 گرم 110 کیلوکالری

    هویج پوست کنده و رنده‌کرده 30 گرم 9 کیلوکالری

    جوانه گندم 50 گرم 150 کیلوکالری

    گردوی خردکرده 1 قاشق سوپخوری 100 کیلوکالری

    گشنیز تازه خردکرده 1 قاشق سوپخوری 4 کیلوکالری

    آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری 100 کیلوکالری

    سفیده تخم‌مرغ 2 عدد 30 کیلوکالری

    روغن کمی

    مواد لازم برای تهیه سس
    ماست کم‌چرب 150 میلی‌لیتر 60 کیلوکالری

    دانه کنجد 2 قاشق چایخوری 50 کیلوکالری

    برش‌های لیمو به مقدار لازم

    روش تهیه:
    * ماهی، فلفل، پیازچه، نخودفرنگی، هویج، جوانه‌گندم، گردو و گشنیز را با هم مخلوط کنید. سپس آرد ذرت را به آن بیفزایید و خوب مخلوط نمایید.

    * سفیده‌های تخم‌مرغ را در ظرف دیگری خوب هم بزنید و بعد به مخلوط ماهی اضافه نمایید و مخلوط کنید.

    * تابه‌ای را گرم کنید و کمی روغن در آن بریزید. از مخلوط ماهی در اندازه‌های 1 قاشق سوپخوری بردارید و در تابه بریزید. کیک‌های ماهی را به مدت 3 تا 4 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا یک طرف آن‌ها پخته شود. سپس طرف دیگر آن‌ها را بپزید.

    روش تهیه سس:
    ماست و دانه‌های کنجد را مخلوط کنید.

    کیک ماهی را به همراه سس و لیموترش میل نمایید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.