متخصصان تغذیه ادعا كرده اند كه از پیاز می توان بعنوان یك ماده نگهدارنده مرغوب تر به جای نگهدارنده های مصنوعی استفاده كرد.
برخی از تركیبات موجود در پیاز دارای خواص آنتی اكسیدانی و آنتی باكتریال فوق العاده ای هستند به طوری كه می توان از این سبزی بعنوان یك نگهدارنده طبیعی و مفید استفاده كرد.
دكتر جوناتان سانتاز از دانشگاه بارسلونا در این باره گفت: خواص آنتی اكسیدانی و ضد میكروبی پیاز خام فوق العاده و منحصر به فرد است به طوری كه می تواند كاندید خوبی برای استفاده بعنوان مواد نگهدارنده غذایی باشد.
این مطالعه همچنین حاكیست فلاوونوئیدهای موجود در پیاز علاوه بر خواص مفیدی كه برای سلامتی دارند طول عمر مواد غذایی را نیز افزایش می دهند و بنابراین می توان در صنایع غذایی آن را به عنوان یك جایگزین طبیعی برای نگهدارنده های مصنوعی استفاده كرد.