مصرف مواد غذايي زير را محدود نمائيد:
•غذاها و آشاميدنيهاي كافئيندار (قهوه، نسكافه، چايي و نوشابه) زيرا توليد اسيد معده را افزايش ميدهند.
•الكل، فلفل سياه، فلفل قرمز، دارچين، چيپس سيبزميني و سيبزميني سرخ شده مصرف ننمائيد.
•شير و غذاهاي كرمدار كمتر استفاده شود. اگر چه نشان داده شده است كه پروتئين شير در ابتدا اثر خنثي سازي اسيد معده را دارد ولي از يكطرف محرك قوي نيز ميباشد و PH معده را بيشتر از سه وعده غذاي اصلي پايين ميآورد. پس شير و فرآوردههاي آن را بيش از 3 نوبت در روز مصرف نكنيد و سعي كنيد به صورت كم چرب مصرف شود.
•مصرف غذاهاي چرب و سرخ كرده را محدود نمائيد. از نمك سود كردن مواد غذايي و اضافه كردن ادويهجات و چاشنيها اجتناب كنيد.
•خوردن غذاهاي فيبردار مانند غلات، حبوبات، باقالاي تازه پخته شده و سبزيجات در صورتي كه ايجاد درد و ناراحتي معده كنند را محدود نمائيد.
•يكسري مواد غذايي كه ايجاد گاز معده ميكنند مانند براكلي، كلم، گل كلم، ترب كوهي، پياز، سير، باقالا و همچنين فلفل دلمهاي و عصاره سبزيجات كمتر مصرف شود.
•مصرف گوجه، رب گوجه، مركبات، كاكائو، بستني، شير كاكائو و كاكائوي داغ و انواع چايي را محدود نمائيد.