مواد لازم براي 2 نفر
پياز خردكرده 1 عدد
سير لهكرده 2 حبه
فلفل قرمز تازه و خردكرده 1 قاشق سوپخوري
زنجفيل رندهكرده 1 قاشق چايخوري
سوياسس 5 قاشق سوپخوري
روغن 1 قاشق سوپخوري
گوشت راستهي گوسفندي خردكرده 300 گرم
شكر قهوهاي 1 قاشق سوپخوري
آب 50 ميليليتر (حدود يك چهارم پيمانه)
بادام زميني بوداده و خردكرده 60 گرم
گشنيز خرد كرده 1قاشق سوپخوري
روش تهيه
ابتدا در ظرف مناسبي پياز، سير، فلفل قرمز، زنجفيل، سوياسس و روغن را مخلوط كنيد. گوشت را بيفزائيد و كاملاً مخلوط نمائيد. سپس روي ظرف را بپوشانيد به مدت 2 ساعت در يخچال قرار دهيد تا گوشت مزهدار شود. اينك گوشت را به سيخ بكشيد. اكنون روي آتش زغال يا باربيكيو يا گريل، گوشت را كباب كنيد تا بپزد و برشتهشود. حالا كباب را، همراه با سس ميل نمائيد.
روش تهيهي سُس: آنچه از مواد مزهداركرده باقيماند، در كاسهي دستگاه غذاساز بريزيد تا پوره شوند. شكر قهوهاي، آب و بادام زميني را بيفزائيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد و به مدت 5 دقيقه بجوشانيد. در نهايت، گشنيز را بيفزائيد. حالا سس، آمادهي مصرف ميباشد.