كباب بره با سس بادام زميني

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #82234
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مواد لازم براي 2 نفر

    پياز خردكرده 1 عدد
    سير له‌كرده 2 حبه
    فلفل قرمز تازه‌ و خردكرده 1 قاشق سوپخوري
    زنجفيل رنده‌كرده 1 قاشق چايخوري
    سوياسس 5 قاشق سوپخوري
    روغن 1 قاشق سوپخوري
    گوشت راسته‌ي گوسفندي خردكرده 300 گرم
    شكر قهوه‌اي 1 قاشق سوپخوري
    آب 50 ميلي‌ليتر (حدود يك چهارم پيمانه)
    بادام زميني بوداده و خردكرده 60 گرم
    گشنيز خرد كرده 1قاشق سوپخوري

    روش تهيه

    ابتدا در ظرف مناسبي پياز، سير، فلفل قرمز، زنجفيل، سوياسس و روغن را مخلوط كنيد. گوشت را بيفزائيد و كاملاً مخلوط نمائيد. سپس روي ظرف را بپوشانيد به مدت 2 ساعت در يخچال قرار دهيد تا گوشت مزه‌دار شود. اينك گوشت‌ را به سيخ بكشيد. اكنون روي آتش زغال يا باربيكيو يا گريل، گوشت را كباب كنيد تا بپزد و برشته‌شود. حالا كباب را، همراه با سس ميل نمائيد.
    روش تهيه‌ي سُس: آنچه از مواد مزه‌داركرده باقي‌ماند، در كاسه‌ي دستگاه غذاساز بريزيد تا پوره شوند. شكر قهوه‌اي، آب و بادام زميني را بيفزائيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد و به مدت 5 دقيقه بجوشانيد. در نهايت، گشنيز را بيفزائيد. حالا سس، آماده‌ي مصرف مي‌باشد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.