میدونم اهل هر جا که باشید، زن باشید یا مرد، جوان یا مسن، شاغل یا بیکار … دست رد به سینه یه عصرونه دلچسب نمیزنید. عصرونه امروزمون تو چند دقیقه حاضر میشه و انقدر آبرومند و خوشمزه است که میتونه جای هر دسری رو هم بعد از غذا پر کنه. قهرمان داستان ین عصرونه میوه سیبه.
تو یخچال سرک بکشید و دو تا سیب بردارید. ممکنه سیبی که دارید لک، زدگی یا له شدگی داشته باشه، یا پوستش کمی چروک باشه. اگه بین سیبا همچین چیزی هست، دقیقا همونا رو بردارید، چون قراره این سیب خرد و پخته شه.
سیب رو بشورید، پوست و هستهاش رو بگیرید و خرد کنید. یه استکان آب رو با یه قاشق عسل یا شکر بذارید بجوشه. برای اینکه این سیبها از یه کمپوت ساده تبدیل به یه عصرونه دلچسب بشه میتونید چند تیکه چوب دارچین و یا پودر دارچین توش بریزید و بعد سیب خرد شده رو بهش اضافه کنید.
بعد از اینکه سیب رو تو این شربت رقیق ریختید حرارت رو کم کنید و بذارید طعم شیرین و عطر شربت به خورد سیبها بره. ۲۰-۳۰ دقیقه بعد یه کاسه عصرونه میوهای دارید که حاضر نیستید با دنیا عوضش کنید.