مواد لازم :
عدس قرمز (شسته شود) 225گرم ( حدود 1 لیوان)
پیاز 2عدد ( ساطوری شده)
سیر بزرگ2 حبه ( ساطوری شده)
1هویج عدد ( ساطوری شده)
2روغن زیتون خالص قاشق سوپخوری
آب مرغ1/5 لیتر
سركه2 قاشق سوپخوری
فلفل و نمك به مقدار لازم
برگ كرفس برای تزئین
طرز تهیه:
عدس قرمز، پیاز، سیر، هویج، روغن زیتون و آب مرغ را با هم مخلوط كرده و روی حرارت متوسط این مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را كم كنید تا به مدت 5/1 ساعت روی حرارت بماند. گاهی سوپ را به هم بزنید تا به ته ظرف نچسبد. سركه یا آبلیمو، نمك و فلفل را بیفزایید.
اگر سوپ خیلی غلیظ شد، كمی آب بیفزایید. سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ كرفس تزئین كنید.
نكات تغذیه ای:
این غذا به دلیل دارا بودن عدس و سبزیجات از فیبربالایی برخوردار است. عدس قرمز مزه بسیار خوبی به سوپ می دهد و در ضمن، از قبل احتیاج به خیس كردن ندارد.