سوپ عدس و سیر برای افراد دیابتی نوع ( II )

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #66533
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    مواد لازم :

    عدس قرمز (شسته شود) 225گرم ( حدود 1 لیوان)

    پیاز 2عدد ( ساطوری شده)

    سیر بزرگ2 حبه ( ساطوری شده)

    1هویج عدد ( ساطوری شده)

    2روغن زیتون خالص قاشق سوپخوری

    آب مرغ1/5 لیتر

    سركه2 قاشق سوپخوری

    فلفل و نمك به مقدار لازم

    برگ كرفس برای تزئین

    طرز تهیه:
    عدس قرمز، پیاز، سیر، هویج، روغن زیتون و آب مرغ را با هم مخلوط كرده و روی حرارت متوسط این مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را كم كنید تا به مدت 5/1 ساعت روی حرارت بماند. گاهی سوپ را به هم بزنید تا به ته ظرف نچسبد. سركه یا آبلیمو، نمك و فلفل را بیفزایید.

    اگر سوپ خیلی غلیظ شد، كمی آب بیفزایید. سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ كرفس تزئین كنید.

    نكات تغذیه ای:
    این غذا به دلیل دارا بودن عدس و سبزیجات از فیبربالایی برخوردار است. عدس قرمز مزه بسیار خوبی به سوپ می دهد و در ضمن، از قبل احتیاج به خیس كردن ندارد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.