گوشت مرغ يك ماده ي غذايي غني از پروتئين آهن نياسين و روي مي باشد. در عين حال فاقد چربي هاي بالا و كلسترول گوشت گاو و گوساله است. 64 درصد از كالري مرغ بدون پوست از پروتئين و 31 درصد آن ناشي از چربيهاي آن است. به همين دليل پروتئين آن به خدي است كه نيازي به مصرف غذاي ديگري نداريد.
مواد لازم :
پاستا۲۰۰ گرم
خیار خلال شده1 عدد
گوشت مرغ یا گوشت ژامبون قطعه قطعه شده۲۰۰ گرم
قارج دکمه ای یا کلاهک بسته۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی پوست کنده و دانه در آمده و خرد شده۲۰۰ گرم
روغن زیتون ق۲اشق غذا خوری
سرکه بالزامیک۲ قاشق غذا خوری
پرتقال خرد شد۲ عدد
طرز تهیه :
مرغ را پخته و تکه تکه کنید . پاستا را آبکش و سرد نمایید . همه مواد را روی هم ریخته سپس سرکه و روغن زیتون و پرتقال را اضافه کرده خوب مخلوط کنید. این مخلوط را بایستی به مدت ۳ الی ۴ ساعت درسس بخوابانید و طی این مدت یکی دو بار سالاد را با دقت برگردانید و مجدداً پیش از سرو کردن این عمل را تکرار کنید .