مواد لازم :
مغز كاهو: به ميزان لازم كه با اندازه بشقاب تناسب داشته باشد.
سينه مرغ: يك چهارم
نان باگت يا تست: چند تكه براي روي سالاد
روغن زيتون: 5/0 قاشق غذاخوري
ماست كم چرب: 4 قاشق غذاخوري
سس خردل و سركه بالزاميك: به ميزان دلخواه
نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
روش تهیه :
1- ابتدا كاهوها را خوب شسته و اجازه ميدهيم تا آب اضافي آنها كاملا خشك شود.
2- كاهوها را بهصورت تكههاي نسبتا درشت خرد كرده و در كاسهاي گود با بالزاميك، خردل و ماست مخلوط ميكنيم. سپس آنها را به داخل بشقابي كه ميخواهيم سالاد را با آن سرو كنيم ميريزيم.
3- نان را به تكههاي كوچك كه خوردنشان راحت باشد تقسيم كرده و آنها را تست ميكنيم. ميتوانيم به نانهاي تست شده براي خوش طعم شدن مقداري پودر سير و ادويهجات اضافه كنيم.
4- نانها را روي كاهو به شكل منظم ميچينيم، ميتوانيم در اين مرحله از مقداري برگ جعفري تازه براي تزئين سالاد استفاده كنيم.
5- مرغها را به شكل انگشتي برش داده و در تابهاي چدني با حرارت زياد استيك ميكنيم و كنار سالاد قرار ميدهيم.
6- در نهايت روي سالاد پودر پنير، نمك، فلفل پاشيده، روغن زيتون را روي همه مواد ميريزيم و سرو ميكنيم.