مواد لازم براي 2-4 نفر
پنير خامهاي 150 گرم
بادام آسياب كرده 50 گرم
ريحان، شاهي، ترخون خرد كرده 2 قاشق سوپخوري
پوست ليموي رنده كرده يكدوم قاشق چايخوري
آبليمو 1 قاشق چايخوري
نان لواش 1-2 عدد
كره 25 گرم
پاپريكا به ميزان لازم
روش تهيه
پنير خامهاي، بادام، سبزي و پوست ليمو را در ظرف مناسبي بريزيد و با هم مخلوط كنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه آبليمو را بيفزائيد و مايهي فراهم كرده را در يخچال قرار دهيد. حال نانهاي لواش را به اندازهي 6×8 سانتيمتر ببريد، رويشان كره بماليد و اندكي پاپريكا بپاشيد. سپس آنها را لوله كنيد و در سيني فر بچينيد. سيني را در فر گرم كرده با دماي 140 درجهي سانتيگراد قرار دهيد و به مدت 5 دقيقه نانها را برشته كنيد، اكنون مايهي فراهم كرده را در ظرف مناسبي بريزيد و با نانهاي برشته بيارائيد. ميتوانيد نان را به شكل دلخواه همچون مثلث، دايره و قلب ببريد.