-
نویسندهنوشتهها
-
۹ شهریور، ۱۳۹۲ در ۱۱:۰۷ #78745zahra jamshidiمشارکت کننده
در دنياي رنگارنگ غذاها، استيک، بهخصوص در کشور ما يکي از غذاهاي نسبتا گرانقيمت محسوب ميشود. ولي شايد بشود اين غذاي پرگوشت را براي يک خانواده 4 نفري ارزان تمام کرد…
ميپرسيد چطور؟ با نازك انتخاب كردن برشهاي گوشت و سرو آن با انواع سبزيهاي پخته و البته سيبزميني (چه بهصورت پوره، تنوري يا سرخ شده). سفارش اين غذا در رستورانها معمولا بين 35 تا 40 هزار تومان براي هر نفر آب ميخورد ولي شما ميتوانيد آن را با همين قيمت اما براي 4 نفر تهيه کنيد. ميپرسيد چطور؟
مقدار کالري
مواد لازم براي تهيه استيك و سس آن در مجموع 1700 کيلوکالري انرژي دارد و در صورت تهيه 4 استيک از آنها، هر يک تقريبا بين 300 تا 430 کيلوکالري انرژي خواهند داشت. البته اگر اين غذا با سبزيهاي پختهاي نظير نخودفرنگي و هويج نيز همراه شود، انرژي حاصل از خوردن آن بين 50 تا 100 کيلوکالري ديگر نيز افزايش پيدا خواهد کرد.
همراه غذا
شما ميتوانيد با اين غذا پوره سيبزميني ميل کنيد يا اين غذاي پرپروتئين را همراه انواع سبزيهاي تازه اما بخارپز شده مانند هويج، لوبيا سبز و نخودفرنگي ميل کنيد. نوشيدنيتان نيز ميتواند يک ليوان آب پرتقال تازه يا شربت آبليمو باشد تا ويتامين C موجود در اين نوشيدنيها نيز به جذب هرچه بيشتر آهن موجود در گوشت استيک کمک کند.
طـرز تـهـيـه
ابتدا تکهاي از راسته گوساله را برداريد و به اندازه کف دست و با ضخامت يک بند انگشت برش بزنيد. شکل برشها بهتر است از يک سمت پهن و از سمت ديگر باريک باشد. تکههاي برش خورده گوشت را روي تخته گوشت بگذاريد و روي آنها کيسه فريزر بکشيد سپس آنها را با گوشتکوب بکوبيد تا پهن شوند. سپس برشهاي گوشت را به مدت 20 تا 30 دقيقه در مخلوط روغنزيتون، سس خردل، باربيکيو و سس سويا و نمک و فلفل سياه قرار دهيد تا مزهدار شوند. بعد اين برشها را در تابهاي چدني سرخ و بهصورت گرم سرو کنيد. براي تهيه سس قارچ ابتدا پياز را در روغن تفت دهيد تا طلايي شود. سپس قارچها را به آن بيفزاييد و بگذاريد کمي با هم حرارت ببينند. مخلوط عصاره گوشت گوساله، شير، آرد و فلفل سياه را به آنها بيفزاييد و بگذاريد تا سس روي حرارت کمي غليظ شود و حباب بزند. در اين مرحله ميتوانيد در صورت تمايل به آن کمي خامه يا کره بزنيد و روي استيکهاي آماده شده از اين سس بريزيد و آنها را ميل کنيد.
مـواد لازم براي تهيه استيک گوشت (براي 4 نفر)
گوشت راسته گوساله
400گرم
روغن زيتون
2قاشق غذاخوري
سس خردل
2 قاشق غذاخوري
سس باربيکيو
2 قاشق غذاخوري
سس سويا
2 قاشق غذاخوري
فلفل سياه و نمک
به ميزان دلخواه
روغن مخصوص سرخ کردن
4 قاشق غذاخوريمـواد لازم براي تهيه سس قارچ (براي 4 نفر)
قارچ ورقه شده
2
ليوان
شير
1 ليوان
آرد
1 قاشق غذاخوري
عصاره گوشت گوساله
1عدد
فلفل سياه
به ميزان دلخواه۱۰ شهریور، ۱۳۹۲ در ۰۲:۵۸ #101205madjdمدیرکلچرا تابه ی چدنی؟
۱۰ شهریور، ۱۳۹۲ در ۰۶:۲۵ #101239zahra jamshidiمشارکت کنندهظروف چدنی هم جنسی است که برای سلامتی بی خطر است و هم برای تهیه غذاهایی مثل استیک چون نچسبه مناسب بوده و ظاهر غذا مناسب خواهد بود .
۱۱ شهریور، ۱۳۹۲ در ۰۰:۲۸ #101266Zohre Azimiمشارکت کنندهاز رسپی مفیدتون ممنونم
۱۲ شهریور، ۱۳۹۲ در ۰۶:۴۶ #101268zahra jamshidiمشارکت کنندهخواهش می کنم دوست عزیزم. :heart:
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.