-
نویسندهنوشتهها
-
۱۴ بهمن، ۱۳۹۱ در ۱۱:۲۲ #75419zahra jamshidiمشارکت کننده
روغنزيتون خوب را نميشناسند
رييس مرکز تحقيقات زيتون کشور گفت: «اکثر مردم روغنزيتون اکسيداسيون را براي خريد انتخاب ميکنند. اين روغن بوي اکسيد ميدهد. درحالي که روغنزيتون خوب بايد بوي ميوه يا برگ زيتون بدهد.»
يکي ديگر از راههاي شناختن روغنزيتون را چشيدن آن است.
روغنزيتون در ابتداي زبان شيرين مزه است و در انتهاي زبان کمي احساس سوزش ايجاد ميکند بهقدري که مجبور به سرفهکردن ميشويم.
بيش از 99 درصد مردم روغنزيتون خوب را نميشناسند.
رنگ روغنزيتون ربطي به کيفيت اين محصول ندارد و با توجه به زمان برداشت زيتون، رنگ آن متفاوت است.۱۷ بهمن، ۱۳۹۱ در ۱۱:۳۴ #99234zghasemiمشارکت کنندهجالبه ..روغن زیتون های ما همیشه بوی خود زیتون می دهد
۲۵ بهمن، ۱۳۹۱ در ۱۲:۴۰ #99291s.farziمشارکت کنندهجالب بود … ممنون
۱۸ فروردین، ۱۳۹۲ در ۰۱:۴۶ #99605madjdمدیرکلزیتون چه بویی میده؟
رنگ روغن زیتون ربطی به میزان تصفیه آن ندارد؟۱۸ فروردین، ۱۳۹۲ در ۰۸:۳۲ #99612zahra jamshidiمشارکت کنندهزیتون بوی مطلوبی نزدیک به بوی سبزی یا سیب می دهد.
فرآیند تصفیه و بیبو کردن باعث از دست رفتن خواص و رنگ روغن میشود.۱۹ فروردین، ۱۳۹۲ در ۰۲:۱۲ #99623m.abolfathiمشارکت کنندهیعنی روغن زیتون تصفیه نشده بهتر از تصفیه شده است ؟
پس چرا آنرا تصفیه می کنن؟۱۹ فروردین، ۱۳۹۲ در ۰۶:۳۳ #99632zahra jamshidiمشارکت کنندهبله
چون بسیاری افراد تحمل بوی آن را ندارند و نمی توانند نوع بودار روغن زیتون را استفاده کنند .۱۹ فروردین، ۱۳۹۲ در ۰۹:۱۷ #99635هانیهمشارکت کنندهراسته که روغن زیتون رو نباید سرخ کرد؟ سرخ زیادی نباید کرد یا یه مقدار کم میشه مثلا واسه غذاهای که کم سرخشون میکنیم؟؟
۱۹ فروردین، ۱۳۹۲ در ۱۰:۰۴ #99643zghasemiمشارکت کنندهمتاسفانه مشاهده میشود افراد بسیاری برای سرخ کردن مواد غذایی بویژه موادی که جذب روغن بالایی دارند، از جمله بادمجان و کدو از روغن زیتون استفاده میکنند. این در حالی است که این روغن هنگام سرخ کردن مواد به درجهای از دود میرسد که ساختار روغن به هم ریخته، ترکیبات جدیدی که برای سلامت بدن خطر داشته، سرطان زا و سمی هستند را تشکیل میدهد.
البته روغن زیتون را میتوان برای طبخ غذاهایی که نیاز به حرارت طولانی ندارند، مانند طبخ نیمرو استفاده کرد.
۱۹ فروردین، ۱۳۹۲ در ۱۰:۱۵ #99644هانیهمشارکت کنندهبله غذاهایی که تو رژیمای ما هم هست که بیشتر اب پزه یا اگه نیاز به روغن داره طبخ کوتاه مدتی داره! مثل املت! لااقل از بابت چربیه روغنش عذاب وجدان نگیریم
۱۹ فروردین، ۱۳۹۲ در ۱۱:۰۱ #99649zghasemiمشارکت کنندهاگر در همین حد باشه ایرادی نداره
۱۹ فروردین، ۱۳۹۲ در ۱۱:۲۸ #99655zahra jamshidiمشارکت کنندهالبته زیادی دریافت چربی ها حتی نوع خوبشان مانند روغن زیتون نیز می تواند منتهی به افزایش دریافت کالری و درنتیجه افزایش وزن شود .
پس فراموش نکنیم برای طبخ های ساده و با حرارت کم نیز، حد اعتدال در مصرف روغن زیتون را رعایت کنیم.۱۹ فروردین، ۱۳۹۲ در ۱۱:۳۴ #99657هانیهمشارکت کنندهبله ممنون اما ایا اصلا مصرف نکردن روغن(روغن زیتون) هم میتونه بد باشه؟ من میتونم اصلا مصرف نکنم
۲۰ فروردین، ۱۳۹۲ در ۰۱:۲۴ #99658madjdمدیرکلتحقیقات نشان داده که مصرف روزانه دو قاشق غذا خوری (۲۳ گرم) روغن زیتون، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد که این امر، به دلیل وجود چربیهای اشباع نشده در این روغن است. بنابراین برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری، بهتر است که به جای چربیهای اشباع شده از روغن زیتون استفاده شود تا میزان مصرف کالری روزانه از حد لازم بیشتر نباشد. همچنین روغن گردو و اسید چرب امگا۳ که در گوشت ماهی و سبزیجات وجود دارد همچون روغن زیتون، اسیدهای چرب اشباع نشده دارند و بنابراین برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی مفیدند.
۲۰ فروردین، ۱۳۹۲ در ۰۴:۲۰ #99661farzaneh negahbanمشارکت کنندهروغن زیتون تصفیه نشده هم برای مصرف به بازار عرضه میشه؟
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.