RE: کلم و پیشگیری از دیابت

#100624
madjd
مدیرکل

در نتیجه پژوهش هایی که انجام گرفت پژوهشگران اعلام کردند، رژیم غذایی سرشار از سبزیجات برگ‌دار سبز می‌تواند خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد، اما چه سبزیجاتی؟
بررسی 6 مطالعه در مورد مصرف سبزیجات و میوه‌ها نشان می‌دهد که تنها مصرف کلم و اسفناج در پیشگیری از دیابت موثر است.
بر اساس نتایج این مطالعه که در نشریه BMJ منتشر شده، مصرف یک و نیم وعده (معادل 106 گرم) از این سبزیجات در روز خطر بروز دیابت نوع دو را 14 درصد کاهش می‌دهد.
طی این بررسی مشخص شد مصرف زیاد میوه و سبزی به طور کلی در کاهش خطر بروز دیابت تاثیری ندارد. اما گل کلم و کلم بروکلی در گروه سبزیجات کاهنده خطر گنجانده می‌شوند. علت تاثیر مثبت این گروه سبزیجات به درستی شناخته نشده اما عده‌ای از متخصصان، میزان بالای آنتی اکسیدان و گروهی دیگر منیزیوم این سبزیجات را موثر می‌دانند.
گفتنی است، متخصصان همچنان مصرف 5 وعده میوه و سبزی در روز را به افراد توصیه می‌کنند.
پیاز، سیر، کلم بروکلی، جو، مغزها، سبوس غلات، ریواس و مخمر از منابع غنی کروم محسوب می شود و به تنظیم قند خون در محدوده مطلوب کمک می کنند.
کلم بروکلی، جو، مغزها، قارچ خوراکی، سبوس غلات، ریواس و مخمر از سبزی های مفید هستند که از منابع غنی کروم محسوب می شود و به تنظیم قند خون در محدوده مطلوب کمک می کنند.
آنتی اکسیدان ها شامل ویتامین های E، C و بتاکاروتن از مواد بسیار مهم برای حفاظت از سلول های تولید کننده انسولین هستند، مصرف منابع حاوی این ویتامین برای دیابتی ها مفید است که از جمله مواد حاوی این منابع می توان به مرکبات و مغزها اشاره کرد.