RE: روغن کانولا و پیشگیری از بیماریها

#101415
madjd
مدیرکل

1- روغن خوراکی کانولا سرشار از ویتامین E است و می‌توان گفت این روغن مخلوطی متعادل و ایده‌آل از اسیدهای چرب است.
2- اسید اولئیک 60 درصد اسیدهای روغن کانولا را تشکیل می‌دهد و در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی تقریبا به اندازه اسید لینولئیک موثر است.
3- اسید لینولئیک نیز به عنوان اسید چرب ضروری شناخته شده است و 20 درصد اسیدهای چرب روغن کانولا را تشکیل می‌دهد.
4- روغن کانولا منبع بسیار خوبی برای ویتامین‌های محلول در چربی بویژه ویتامینE است.
5- این روغن در درمان دردهای آرتروز مفید است و کلسترول ندارد.
6- نقطه جوش آن 220 درجه سانتی‌گراد است که تا 200 درجه سانتیگراد حرارت، هیچ گونه پراکسیدی تولید و سوخته نمی‌شود.
7- کانولا حاوی امگا 3 یعنی چربی معجزه‌آسایی است که در ماهی نیز وجود دارد.
8- یک لیتر از این روغن 5 برابر روغن معمولی مصرف می‌شود یعنی 5 بار مصرف مجدد، مشکلی برای بدن ایجاد نمی‌کند و تغییر رنگ و بو نخواهد داشت.
9- مقاومت کانولا در برابر نور بسیار زیاد است و تغییر پراکسیدی آن در مقایسه با روغن‌های دیگر تقریبا صفر است.
10- روغن کانولا با دارا بودن 11 درصد آلفالینولنیک اسید دارای بیشترین میزان این اسید چرب مفید در میان سایر روغن‌هاست. این روغن به علت داشتن لینولئیک بالا باعث رشد غشای مغز کودکان زیر 2 سال می‌شود و رشد مطلوب را ایجاد می‌کند.