-
نویسندهنوشتهها
-
۲۴ شهریور، ۱۳۸۹ در ۰۷:۴۶ #66373jafariمشارکت کننده
بر اساس يافتههاي يك پژوهش ارايه شده در كنگره بين المللي طب سنتي و مكمل، مصرف دم كرده چاي ترش به طور معنيداري نسبت به چاي معمولي بر پرفشاري خون بيماران مبتلا به ديابت نوع ٢ موثر است.
به گزارش سرويس پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، بر اساس يافتههاي پژوهشي كه نتايج آن در كنگره بين المللي طب سنتي و مكمل در ساري ارايه شد ٦٠ بيمار مبتلا به ديابت به دو گروه تقسيم شدند كه گروه اول از چاي معمولي و گروه دوم از چاي ترش به مدت ٣٠ روز روزانه دو بار صبح و عصر مصرف كردند.
اين تحقيق با هدف تعيين اثر كوتاه مدت مصرف چاي ترش توسط بيماران مبتلا به ديابت نوع ٢ بر پرفشاري خون آنها صورت گرفته است.
در اين آزمايش فشار خون سيستوليك (انقباضي) در مصرف كنندگان چاي ترش به طور معني داري ٤/١٥ درصد كاهش يافت.
در حالي كه اين ارقام براي مصرف كنندگان چاي معمولي ٤/٨ درصد افزايش نشان داد. ميانگين فشار خون دياستوليك (انبساطي) در گروه گيرنده چاي ترش ٣/٤ درصد كاهش داشته ولي در گروه گيرنده چاي معمولي ٦/٤ درصد افزايش داشته است.
درصد اثر مثبت درماني گروه گيرنده چاي ترش و چاي معمولي به ترتيب ١/٤٨ و ٤/١٥ به دست آمده است.بنابراين گزارش، اين مداخله نظير ساير مطالعات مشابه، اثر كاهش دهنده فشار خون را كه در طب سنتي بسياري از كشورها مورد توجه است تاييد ميكند. پژوهشگران اين مطالعه اظهار دارند گياه Hibiscus Sabdariff يا چاي ترش به طور گسترده در مناطق حاره كاشت شده و در طب سنتي بسياري از كشورها براي درمان پرفشاري خون استفاده ميشود.
۲۹ فروردین، ۱۳۹۰ در ۱۳:۵۱ #97223madjdمدیرکلچای قرمز یا چای ترش که در نقاط مختلف دنیا با نام های متفاوتی خوانده می شود.
این گیاه و محصولات آن در ایران به نامهای چای مكی یا چای مكه، چای قرمز و چای ترش شناخته می شود. یکی از مهمترین خواص چای قرمز،شباهت ترکیبات آن با انسولین است و به همین جهت این گیاه خواص ضددیابتی هم دارد.
در هند از دانه های این گیاه به عنوان یك دارو برای سستی، گیجی و سوء هاضمه استفاده می شود و دانه آن غنی از چربی و پروتئین می باشد.
دمکرده برگ این گیاه منبعی غنی از آهن و مس می باشد. از پودر خوب آسیاب شده کاسبرگ می توان به عنوان طعم دهنده در کیک، شکلات، بستنی نیز استفاده نمود.۲۶ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۶:۵۳ #100297nastaran_sمشارکت کنندهسلام.ممنون از مطالب مفیدی که مطرح کردید.مصرف چای ترش در دوران بارداری برای کاهش فشار خون برای مادر یا جنین ضرر دارد یا خیر؟!!
۲۶ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۹:۴۲ #100298madjdمدیرکلبهتر است در این رابطه با پزشک متخصص زنان خود مشورت کنید.
۲۶ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۹:۴۴ #100299madjdمدیرکلدم کرده این گیاه کاهش دهنده فشار خون، خنک کننده بدن، رقیق و تصفیه کننده خون، کنترل کننده کلسترول خون، اختلالات کبدی و صفرایی و همچنین آرام بخش است و برعکس چای که باعث دفع آهن می شود، چای ترش خود یکی از منابع غنی آهن به شمار می آید.
۲۸ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۶:۱۴ #100310nastaran_sمشارکت کنندهmadjd wrote:بهتر است در این رابطه با پزشک متخصص زنان خود مشورت کنید.ممنون
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.