خیار دارای میانگین بالایی از عناصر غذایی مانند ویتامین ب و ویتامین سی است و عناصر غذایی مانند کلسیم و منیزیم نیز درآن وجود دارد. به گزارش شفقنا به نقل…
رئیس انجمن آترواسکلروز ایران با اشاره به اینکه چاق شدن ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی را بسیار افزایش میدهد، گفت: به دلیل استفاده از روغنهای نامناسب در فست فودها، مصرف…
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: برای اطمینان از تامین انرژی، مواد معدنی و ویتامین های موردنیاز دانش آموزان باید از همه گروههای غذایی به اندازه کافی استفاده شود.…
کم کاری تیروئید بیماری شایعی است که به دلیل اختلال در عملکرد غده تیروئید و کاهش تولید برخی هورمونها به وجود میآید. در واقع اختلال در ترشح این دسته از…
یک متخصص تغذیه گفت: بهبود عملکرد بزاق دهان با مصرف به اندازه آب، افزایش کارایی و بهبود عملکرد سیستم گوارش را به دنبال دارد. محمد حسین عزیزی متخصص تغذیه در…
به گفته متخصصان، بدن برای ساخت ماهیچه ها و کمک به بازیابی تمام انرژی مصرفی بدن نیاز به پروتئین دارد. متخصصان عنوان می کنند اگر پروتئین کافی از طریق رژیم…
مطالعات زیادی فواید شیردهی مادران به نوزادان را نشان داده اند، اما براساس یک تحقیق جدید، کاهش خطر ابتلا به سرطان های خاص و حمله قلبی در مادران به واسطه…
محققان دانشگاه ‘پروجا’ در ایتالیا با بررسی ۴۰ مطالعه متوجه شدند که بیشترین فواید مصرف سیب در کاهش خطر ابتلا به سرطان های معده و مری است، به طوری که برخی…
مطالعه جدید محققان استرالیایی نشان می دهد افزودن دارچین به رژیم غذایی موجب بهبود فعالیت سیستم گوارش می شود. به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، محققان دانشگاه RMIT…