در رژیم مدیترانهایی غذاهای سنتی کشورهایی از قبیل ایتالیا و یونان گنجانده شده که مردم در در سالهای ۱۹۶۰ مصرف میکردند. محققان خاطر نشان میکنند که این مردم در مقایسه…
تقویت خون با غله جو دوسر برای افراد دارنده گروه خونی o جو دو سر با برند A-برند A-زایمان-بارداری-گروه خون-تغذیه- تقویت خون با غله جو دوسر برای افراد دارنده گروه…
یک توصیه مفید برای سلامت و آرامش کودکان کارشناسان تغذیه و سلامت بار دیگر تاکید کردند که غذا خوردن اعضای خانواده در کنارهم برای تقویت سلامت و آرامش کودکان مفید…
علت گرسنگیتان چیست؟ اگر یکی از وعدههای غذایی را از دست بدهید، گرسنه بودنتان طبیعی است. اما اگر وعدهی خود را کامل خوردهاید و قبل از فرا رسیدن زمان وعدهی…
رولت زنجبیلی؛ رولتی با عطر نوستالژیک رولت زنجبیلی یکی از شیرینی هایی است که از قدیم الایام بر سر سفره های عید بوده و یادآور خاطرات قدیم است. ماهنامه کیک…
کال کباب گیلانی؛ سفره با طعم جنگل کال کباب یکی از اشتهابرانگیزترین غذاهای گیلانی است، که ماده اصلی آن بادمجان است. ماهنامه همشهری سرزمین من – طیبه قاسمی: کال کباب…
هر دانه یاقوت کلی میارزد انار گل سرسبد سفره یلداست اما به غیر از زیباییاش که فروغ خاصی به یلدا میدهد، این میوه ویژگیهای تغذیهای بیشماری دارد. وبسایت همشهری شش…
ناگفته های بادمجان؛ از شرایط نگهداری تا ارزش غذایی منبع آنتی اکسیدان: آنتی اکسیدان های موجود در بادمجان (مانند ویتامین های C و E، سلنیوم و کاروتنوییدها) در مقابله با…