موضوع‌ها

بالاخره لبنیات پُرچرب بخوریم یا نخوریم؟

محصولات لبنی پُرچرب، یکی از منابع اصلی چربی‌های اشباع‌شده در رژیم غذایی آمریکایی هستند. این نوع چربی با افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی مرتبط است و خطرات مختلف دیگری…

وقتی غذاهای کنسروی خطرناک می شوند

یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: مواد غذایی کنسروی حتما باید قبل از مصرف به مدت ۱۰ دقیقه جوشانده شود زیرا سم حاصل از باکتری موجود در این مواد، بسیار کشنده…

وقتی غذاهای کنسروی خطرناک می شوند

یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: مواد غذایی کنسروی حتما باید قبل از مصرف به مدت ۱۰ دقیقه جوشانده شود زیرا سم حاصل از باکتری موجود در این مواد، بسیار کشنده…

بهترین زمان نوشیدن شیر

متخصص تغذیه گفت: مصرف شیر قبل از خواب بسیار مناسب است البته برای کودکان بهتر است به هنگام صبحانه باشد چرا که به رشد مغزی آنها کمک می‌کند. به گزارش…