مصرف یا عدم مصرف گوشت کاملاً یک انتخاب شخصی است. در حالیکه برخی افراد نمیتوانند دوری از مواد گوشتی را در ذهن خود تصور کنند، برخی افراد ممکن است، درک…
جدیدترین پژوهش های پزشکی بیانگر این است که خوردن انبه افزون بر کاهش میزان عفونتها و خطرات ابتلا به سرطان در پایین آوردن قند خون در میان افراد چاق بسیار…
مراسم نمادین «صبحانه سالم»، با حضور دانش آموزان برخی مدارس منطقه ۱۰ شهرداری تهران در یکی از بوستان های جنوب پایتخت برگزار شد.به گزارش مهر، همزمان با هفته سلامت، سومین…
مطالعات اخير نشان مي دهد مصرف گوشت قرمز و گوشت هاي فرآوري شده احتمال بروز پوليپ روده را ۵۶ درصد افزايش مي دهد. پوليپ مهمترين عامل بروز سرطان روده بزرگ…
دیوید لودیگ، پزشک کودکان و متخصص تغذیه از دانشگاه هاروارد در آخرین تحقیق خود تاثیرات منفی مصرف محصولات مختلف لبنی را بیان کرد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از…
متخصص تغذیه گفت: از مصرف سنگ نمک برای خیساندن برنج حتما باید خودداری شود چراکه سنگ نمک به دلیل ناخالصیهایی مثل گچ، آهک، شن، ماسه و آلودگیهای دیگر خطرناک است.…
طول عمر بیشتر همواره آرزوی بشریت بوده است. مسنترین شخص جهان، سوزانا ماشت جونز، ۱۱۶ ساله، اکثرا صبحها از خوردن غذاهای سالم و تقویتکنندهی قلب مثل بیکن، تخممرغ، و بلغور…
پژوهش های پزشکی جدید حاکیست، مصرف انبه باعث کاهش قند خون در میان افراد چاق، کاهش میانگین التهاب و خطر ابتلا به بیماری سرطان می شود. این پژوهش توسط “ادرالن…