موضوع‌ها

راه کاهش مصرف روغن و چربی در سبد غذایی

کارشناس تغذیه گفت: مصرف زیاد مواد غذایی پرچرب خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی و برخی سرطان‌ها مثل سینه و پروستات را افزایش می‌دهد. به گزارش فارس،سعید دارابی گفت:…

کمبود ید باعث کاهش ضریب هوشی می شود

رئیس پژوهشکده غدد درون ریز و متابولیسم با بیان این که کمبود ید سبب کاهش ضریب هوشی (آی کیو) می شود، توصیه کرد: کودکان بدغذا برای جبران این کمبود، روزانه…

رابطه هله‌هوله‌خوری و کمبود خواب

کمبود خواب اراده شما را برای خودداری از مصرف هله‌هوله‌ها و خوراکی‌های ناسالم تضعیف می‌کند. به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، اگرچه کمبود خواب همیشه با افزایش وزن،…

هفت علامت حساسیت به نان را بدانید

گلوتن ترکیبی پروتئینی است که در غذاهای فرآوری شده از گندم و سایر غلات مرتبط به آن از جمله جو و چاودار وجود دارد، حساسیت به گلوتن یا عدم تحمل…

مزایای نوشیدن آب لیمو برای بدن

:لیمو سرشار از مواد مغذی از جمله ویتامین ث، ویتامین‌های ب کمپلکس، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و فیبر است. به گزارش پایگاه خبری سلامانه به نقل از healthline از آنجا…

سرکه انگور نقشی در کاهش وزن ندارد

دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران، عنوان کرد: مصرف سرکه انگور موجب تحریک اشتها می‌شود و بر خلاف باور عمومی مردم تاثیری در چربی‌سوزی ندارد. به گزارش سلامت…