کارشناس تغذیه گفت: مصرف زیاد مواد غذایی پرچرب خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی و برخی سرطانها مثل سینه و پروستات را افزایش میدهد. به گزارش سلامت نیوز به…
تحقیقات اخیر دانشمندان نشان میدهد که مواد غذایی تراریخته یا دستکاری شده از طریق تغییر ژنتیکی موجب نقص در سیستم ایمنی بدن، ناباروری و پیری زودرس میشوند. به گزارش سلامت…
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، میگوید: برای اولین بار در کشور، در قالب طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت، مراقبت سلامت در پایگاه سلامت با استفاده از…
فواید بیشمار مصرف هویج از کاهش کلسترول گرفته تا جلوگیری از نقصان حافظه شناخته شده است. به گزارش سلامت نیوز به نقل از آوای سلامت، بتاکاروتن موجود در هویج مسئول…
نتایج محققان دانشگاه آلبرتا کانادا نشان می دهد اگر ماردان باردار به طور میانگین در طول روز ۶ یا هفت وعده میوه یا آبمیوه بخورند، نوزادشان در سن یک سالگی،…