پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
۲۳ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۲:۳۴ در پاسخ به: شستشوی مناسب میوهها موثر در جلوگیری از ابتلا به مسمومیتها #100700s.samadiمشارکت کننده
من اخیرا تذکری رو دیدم که بی ربط به مطلب شما نیست و اون اینه که محصولاتی مانند هندوانه و طلبی و خربزه هم باید پوستشون کاملا شسته بشه چون مسمومیت هایی گزارش شده
s.samadiمشارکت کنندهحالت پخته اش هم همین خواص رو داره؟ وسوال بعد اینکه در حالت پخته هم فقط یک هفتمی شه در فریزر نگهداری کرد؟
s.samadiمشارکت کنندهمن مزه اش روامتحان کردم نسبتا خوبه به خانم هایی که مشکل تو بارداری شون دارند دیدم که پیشنهاد می کنن
s.samadiمشارکت کنندهروزی چند لیوان رو پیشنهاد میدید برای ورزشکاران[/php]
s.samadiمشارکت کنندهمی دونید کالری هر قاشقش چه قدره؟
s.samadiمشارکت کنندهبه نظرتون کسانی که فشار خون دارند چه کنند؟
s.samadiمشارکت کنندهممنون از راهنماییتون
s.samadiمشارکت کنندهکاش یکی یک خاصیت از فست فود می گفت دلمون شاد می شد
s.samadiمشارکت کنندهدر صورتی که شیر مادران هنگام کاهش وزن کم شد شما چه چیزی رو پیشنهاد می دید؟
s.samadiمشارکت کنندهاین مطلب رو باید مادران و ماد شوهر های مهربون که دائم نگرانند حتما بخونن
s.samadiمشارکت کنندهشیر سویا هم جایگزین خوبی برای شیره و بی خطرتر
s.samadiمشارکت کنندهدر کنار این موارد خوردن کمی آجیل یا پنیر بعد از غدا اثرات محافظتی در دندن ایجاد می کند
s.samadiمشارکت کنندهپس کلا خوردن میوه ها می تونه التهاب ناشی از عوامل مختلف مثلا زخم ها و … رو کاهش بده؟
s.samadiمشارکت کنندههر نوع چای این مشکل رو ایجاد می کنه؟
s.samadiمشارکت کنندهپس متخصصان تغذیه باید خیلی توجه کنن به خصوص اونهایی که ناجوانمردانه از ابتدای دوره با رژیم پروتئین شروع می کنن و طولانی مدت تحت این قبیل برنامه ها می مونن خطر ابتلا به پوکی استخوان را افزایش می دهند
-
نویسندهنوشتهها