پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
۲۳ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۲:۳۴ در پاسخ به: شستشوی مناسب میوهها موثر در جلوگیری از ابتلا به مسمومیتها #100700
s.samadi
مشارکت کنندهمن اخیرا تذکری رو دیدم که بی ربط به مطلب شما نیست و اون اینه که محصولاتی مانند هندوانه و طلبی و خربزه هم باید پوستشون کاملا شسته بشه چون مسمومیت هایی گزارش شده
s.samadi
مشارکت کنندهحالت پخته اش هم همین خواص رو داره؟ وسوال بعد اینکه در حالت پخته هم فقط یک هفتمی شه در فریزر نگهداری کرد؟
s.samadi
مشارکت کنندهمن مزه اش روامتحان کردم نسبتا خوبه به خانم هایی که مشکل تو بارداری شون دارند دیدم که پیشنهاد می کنن
s.samadi
مشارکت کنندهروزی چند لیوان رو پیشنهاد میدید برای ورزشکاران[/php]
s.samadi
مشارکت کنندهمی دونید کالری هر قاشقش چه قدره؟
s.samadi
مشارکت کنندهبه نظرتون کسانی که فشار خون دارند چه کنند؟
s.samadi
مشارکت کنندهممنون از راهنماییتون
s.samadi
مشارکت کنندهکاش یکی یک خاصیت از فست فود می گفت دلمون شاد می شد
s.samadi
مشارکت کنندهدر صورتی که شیر مادران هنگام کاهش وزن کم شد شما چه چیزی رو پیشنهاد می دید؟
s.samadi
مشارکت کنندهاین مطلب رو باید مادران و ماد شوهر های مهربون که دائم نگرانند حتما بخونن
s.samadi
مشارکت کنندهشیر سویا هم جایگزین خوبی برای شیره و بی خطرتر
s.samadi
مشارکت کنندهدر کنار این موارد خوردن کمی آجیل یا پنیر بعد از غدا اثرات محافظتی در دندن ایجاد می کند
s.samadi
مشارکت کنندهپس کلا خوردن میوه ها می تونه التهاب ناشی از عوامل مختلف مثلا زخم ها و … رو کاهش بده؟
s.samadi
مشارکت کنندههر نوع چای این مشکل رو ایجاد می کنه؟
s.samadi
مشارکت کنندهپس متخصصان تغذیه باید خیلی توجه کنن به خصوص اونهایی که ناجوانمردانه از ابتدای دوره با رژیم پروتئین شروع می کنن و طولانی مدت تحت این قبیل برنامه ها می مونن خطر ابتلا به پوکی استخوان را افزایش می دهند
-
نویسندهنوشتهها