s.samadi

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 515)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • در پاسخ به: لکه های سفید روی ناخن #99388
    s.samadi
    مشارکت کننده

    بله جالبه همیشه به ما آموزش داده می شد که این لکه ها ناشی از کمبود کلسیم هستند!

    در پاسخ به: آیا کورن فلکس جای صبحانه را میگیرد؟ #99387
    s.samadi
    مشارکت کننده

    بله دقیقا اکثر افراد این طرز فکر را دارند

    s.samadi
    مشارکت کننده

    نگران نباشید مطمئن باشید با رعایت این موارد آسیبی به شما نمی رسه

    در پاسخ به: توصیه هایی برای پیشگیری از وزوز گوش #99363
    s.samadi
    مشارکت کننده

    ممنون جالب بود

    در پاسخ به: با این خوراک ها،خودتان را بیمه کنید! #99319
    s.samadi
    مشارکت کننده

    ممنون ازپاسختون جمشیدی عزیز

    در پاسخ به: با این خوراک ها،خودتان را بیمه کنید! #99315
    s.samadi
    مشارکت کننده

    آیاسیرنفاخ نیست؟

    در پاسخ به: چاي دارچين #99314
    s.samadi
    مشارکت کننده

    واقعا جالببود باید خوشمزه باشه

    در پاسخ به: کدو حلوایی؛ خوردنی پرخاصیت زمستانی #99311
    s.samadi
    مشارکت کننده

    درضمن می تونیم کدو حلوایی رو فریز کنید و در تابستان هم از خواص اون بهرهمند شوید
    [hr]
    درضمن کیک های پخته شده با کدو حلوایی که به جای شکر از کدو استفاده می شه بسیار خوشمزه است البته من فقط مصرف کننده بودم طرز تهیه اش رو اگه کسی می دونه بگه خوشحال می شیم:)

    در پاسخ به: دیابتی‌ها قارچ مصرف کنند #99310
    s.samadi
    مشارکت کننده

    کروم یک ماده معدنی است که کارکردهای مختلفی در بدن دارد.از آن جمله نقش در متابولیسم کربوهیدرات و چربی است.کروم سه ظرفیتی ،جزئی از ترکیبی به نام “فاکتور تحمل گلوکز” است و کمبود آن می تواند سبب مقاومت به انسولین و دیابت شود.متا آنالیزی که مشتمل بر ۴۱ مطالعه بود (۱۱۹۸ فرد دیابتی) تاثیر فرمولاسیون های مختلف کروم با دوز ۱۰۰۰-۲۰۰ میکروگرم در روز که به مدت ۲۶-۲ هفته تجویز شده بودند را بررسی کرد.از بین ۴۱ مطالعه ،۱۴ مورد روی بیماران دیابتی نوع ۲ بود که میانگین HbA1c آنها در در ابتدای مطالعه ۲/۱۰-۷ درصد بود.در این افراد ،پیکولینات کروم در دوز ۱۰۰۰-۲۰۰ میکروگرم در روز برای ۲۶-۶ هفته،سبب کاهش HbA1c به میزان ۶/۰ درصد و کاهش گلوکز ناشتا به میزان ۱ میلی مول در لیتر گردید.این یافته ها به این علت که بیشتر از نیمی از این مطالعات کیفیت پایینی داشتند و فرمولاسیون و دوزهای مختلفی تجویز شده بود نقص داشتند.در هیچ یک از این مطالعات عارضه جانبی دیده نشد.متاآنالیز دیگری که شامل دو کارآزمایی بالینی بود ،ترکیب ۶۰۰ میکروگرم پیکولینات کروم و ۲ میلی گرم بیوتین را بررسی کرد.بیوتین ،یکی از انواع ویتامین های گروه B است که در مطالعات حیوانی سبب افزایش جذب کروم شده.یکی از این مطالعات روی ۴۴۷ بیمار دیابتی به مدت ۳ ماه انجام شد.تجویز آن در افرادی که میانگین HbA1c آنها در ابتدای مطالعه ۶/۸ درصد بود سبب کاهش HbA1c به میزان ۵۴/۰درصد ودر افرادی که میانگین HbA1c آنها بالای ۱۰ درصد بود ،سبب کاهش HbA1c به میزان ۷۶/۱ درصد شد.در مطالعه دوم که روی ۳۶ بیمار دیابتی به مدت یک ماه انجام شد هیچ کاهشی در گلوکز ناشتا رخ نداد.به طور کلی می توان گفت که مصرف روزانه پیکولینات کروم در دوز ۱۰۰۰-۲۰۰ میکروگرم ،سبب بهبود کنترل قند خون می شود.بیوتین سبب افزایش اثرات کروم می شود که ترکیب آنها باید مورد بررسی بیشتر قرار گیرد.

    در پاسخ به: مضرات و فواید آب قند در نوزادان #99309
    s.samadi
    مشارکت کننده

    یعنی بعد از 6 ماهگی هم مضرات دارد؟

    در پاسخ به: اندر فواید آهسته غذا خوردن #99308
    s.samadi
    مشارکت کننده

    فکر نمی کنم در ایران باشه یا اگه هست من اطلاع ندارم من تبلیغش رو دریک برنامه دیدم که درایران نبود

    در پاسخ به: املت سبزیحات رژیمی (۲۲۰ کالری ) #99287
    s.samadi
    مشارکت کننده

    مجد عزیز فقط یاید مثل املت معمولی همه را با هم مخلوط کنیم

    در پاسخ به: دسر ماستی رژیمی (۲۲۰ کالری) #99286
    s.samadi
    مشارکت کننده

    از هر کدام موارد فوق یک لایه در لیوان گذشته و دسر آماده مصرف است این دسر ساده و راحت تهیه می شه

    در پاسخ به: یوگا و کاهش وزن #99285
    s.samadi
    مشارکت کننده

    ممنون مجد عزیز و لی متاسفانه فکر نمی کنم در ایران اینقدر دید کاملی به یوگا در همه ی مراکز آموزشی وجود داشته باشه من در یکی از مراکز معتبر شرکت کردم ولی اصلا این مسائلی که مطرح کردید بیان هم نشد چه برسد به اجرا![/code]

    در پاسخ به: دسر باعث هضم غذا نمي‌شود #99259
    s.samadi
    مشارکت کننده

    ممنون از نکات جالبی که بیان کردید

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 515)