s.samadi

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 515)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • در پاسخ به: جوشانده اي كه موفقيت شغلي مي آورد #101174
    s.samadi
    مشارکت کننده

    باید دانست همان طور که انواع ویتامین ها در میوه ها، سبزی ها و محصولات مختلف حیوانی و گیاهی وجود دارد ولی به وسیله تبلیغات قوی مؤسسات سازنده داروهای اختصاصی، ویتامین های مصنوعی جانشین آن ها شده و مبتلایان به کمبود ویتامین، به جای اینکه به منابع طبیعی “که اثر آن ها بهتر و قاطع تر است” متوسل شوند، به محصولات مصنوعی پناه می برند، به همان طریق، انواع آنتی بیوتیک ها در منابع طبیعی اعم از حیوانی و گیاهی وجود دارد که خیلی کمتر شناخته شده است. زیرا امروزه تمام توجه محافل پزشکی و داروسازی دنیا به منابع مصنوعی و صنایع عظیم داروسازی و لابراتوارهای سازنده دارو معطوف شده است، بنابراین، با اینکه گروهی از محققان معروف با کارهای علمی خود ثابت کرده اند که اسطخدوس در نابود کردن باسیل های تیفیک همان کار کلرامفنیکل را می کند، با این همه، اذهان عمومی پزشکان دنیا به سبب نفوذ تبلیغات جدید حاضر به قبول این حقیقت نیستند.

    اسطخدوس علاوه بر تأثیری که روی باسیل های تیفیک دارد، بر استافیلوکوک و سایر میکروب های عمومی نیز مؤثر است، به این جهت “به طوری که لئونس کارلیه و دیگران ثابت کرده اند” این گیاه برای درمان تمام عفونت های مجاری تنفس، آسم، سیاه سرفه و گریپ مفید واقع می شود. حتی به طوری که پلانشون در کتاب مفردات پزشکی می نویسد از نظر خواص ضدعفونی و التیام دهنده ای که دارد، آن را برای پانسمان زخم ها به کار می برند (به صورت پماد های اسانس دار). پلانشون می نویسد: ((از گل اسطخدوس، ماده ای استخراج می کنند که در التیام زخم ها مؤثر است)).

    s.samadi
    مشارکت کننده

    در افراد چاق و دیابتی ها به علت تغییرات بوجود آمده در نورون های گیرنده مغز و تحریک علاقه به طعم شیرین ، تمایل به شیرینی جات افزایش می یابد . در صورتی که در افراد لاغر دقیقاً خلاف این موضوع صادق می باشد.

    در پاسخ به: از مصرف صیفی‌جات تا نفخ #101156
    s.samadi
    مشارکت کننده

    یک راه دیگر اینه که مصرف متعادلی داشته باشیم و زیاده روی نکنیم

    در پاسخ به: چگونه می‌توان از دهیدراته شدن بدن پیشگیری کرد؟ #101154
    s.samadi
    مشارکت کننده

    درست مثل سرم

    در پاسخ به: مصرف صیفی‌جات تا آخرین ذره #101153
    s.samadi
    مشارکت کننده

    درسته حتما باید پوست بکنید

    در پاسخ به: سویا و بداخلاقی در مردان!!!! #101148
    s.samadi
    مشارکت کننده

    چقدر سویا خطرناکه!!!!!!!!!

    در پاسخ به: تخمه صیفی‌جات، عامل چاقی #101144
    s.samadi
    مشارکت کننده

    همون فلفل نبین چه ریزه است:P

    در پاسخ به: منیزیم؛ ضد سرطان طبیعی #101142
    s.samadi
    مشارکت کننده

    ممنون از نکته تکمیلیتون

    در پاسخ به: تاثیر بروکلی بر سلامت سلولها #101048
    s.samadi
    مشارکت کننده

    نتایج یك آزمایش جدید نشان داد كلم بروكلی حاوی یك ماده مفید و موثر برای مقابله با سرطان سینه است.متخصصان علوم پزشكی دانشگاه ایالتی اورگون در آمریكا با انجام این آزمایشات دریافته‌اند كه تركیب اصلی موجود در كلم بروكلی موسوم به سولفورافان می‌تواند رشد و تكثیر سلول‌های سرطانی سینه را سركوب كند.
    سلامت نیوزسولفورافان از طریق فرآیند «متیلیشن دی ان آ» عمل می‌كند. این فرآیند بیوشیمی برای رشد طبیعی اعضا فوقانی بدن حائز اهمیت است.دكتر امیلی هو،‌استادیار انستیتو تخصصی لینوس پائولینگ در این باره اظهار داشت: فرآیند نامبرده در واقع ژن‌ها را غیرفعال و به مولكول وراثتی دی ان آ در ایجاد ارتباطات بین سلولی كمك می‌كند. به نظر می‌رسد این فرآیند و نیز فرایند بازدارندگی Histone deacetylases هر دو تحت تاثیر سولفورافان هستند و این ماده به بهبود عملكرد سلول‌های سالم كمك می‌كند.جزئیات این آزمایش در مجله اپی‌ژنتیك بالینی منتشر شده است.

    در پاسخ به: روغن هسته انگور #101047
    s.samadi
    مشارکت کننده

    بله همین طوره

    در پاسخ به: شیره انگور #101046
    s.samadi
    مشارکت کننده

    لزوما همیشه اینطور نیست

    s.samadi
    مشارکت کننده

    اخیراً نتایج پژوهش گسترده‌ای که در American Journal of Clinical Nutrition منتشر شد نشان می‌دهد افراد بزرگ‌سالی که گوشت قرمز زیادی مصرف می‌کنند بیشتر در معرض ابتلا به بیماری دیابت نوع 2 قرار می‌گیرند.

    در پاسخ به: آیا مصرف ماست می‌تواند باعث درمان اسهال شود؟ #101044
    s.samadi
    مشارکت کننده

    ممنون از تکمیلیتون

    در پاسخ به: مواد غذایی تلخ برای تمیز کردن کبد #101038
    s.samadi
    مشارکت کننده

    با توجه به وجود شواهد در طب سنتی مبنی بر اثر ضد ديابتی گياه ترخون (Artemisia dracunculus)، در تحقيق حاضر اثر تجويز خوراکی اين گياه برميزان گلوکز، تری‌گليسيريد و کلسترول سرم در مدل تجربی ديابت قندی وابسته به انسولين بررسی شده است. مواد و روش‌ها: موش‌های صحرايی نر به چهار گروه شاهد، شاهد تحت تيمار با ترخون، ديابتی و ديابتی تحت درمان با ترخون تقسيم‌بندی شدند. برای ديابتی شدن از داروی استرپتوزوتوسين استفاده شد. دو گروه تحت تيمار با ترخون نيز پودر ترخون مخلوط شده با غذای استاندارد موش (25/6%) دريافت نمودند. يافته‌ها: ميزان گلوکز سرم در گروه ديابتی افزايش معنی‌داری در هفته‌های دوم و چهارم در مقايسه با ‌هفته قبل از آزمايش نشان داد (001/0p<) ولی ميزان گلوکز سرم در گروه ديابتی تحت درمان با ترخون کاهش معنی‌داری در مقايسه با گروه ديابتی نشان نداد. همچنين سطح تری‌گليسيريد در گروه ديابتی افزايش معنی‌داری در هفته چهارم نسبت به هفته قبل از بررسی نشان داد (05/0p<) و سطح تری‌گليسيريد در هفته چهارم در گروه ديابتی تحت درمان با ترخون در مقايسه با گروه ديابتی به ميزان معنی‌داری پايين‌تر بود (01/0p<). به علاوه هيچ‌گونه کاهش معنی‌دار در سطح کلسترول سرم در گروه ديابتی تحت درمان با ترخون در مقايسه با گروه ديابتی درمان نشده مشاهده نشد. نتيجه‌گيری: يافته‌های اين بررسی نشان داد که تجويز خوراکی ترخون به مدت يک ماه در مدل تجربی ديابت قندی وابسته به انسولين فقط می‌تواند موجب کاهش معنی‌دار تری‌گليسيريد سرم در موش‌های ديابتی گردد.

    در پاسخ به: مواد غذایی تلخ سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی #101037
    s.samadi
    مشارکت کننده

    پس من رفتم پیشنهاد بدم

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 515)