s.farzi

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 97)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • در پاسخ به: این ماده غذایی محافظ کبد است #99232
    s.farzi
    مشارکت کننده

    ممنون از مطلب مفیدتون…

    در پاسخ به: کیلکا، استخوان ساز است #99180
    s.farzi
    مشارکت کننده

    بله…ماهی کیلکای کوچک و ماهی‌های دیگری نظیر سالمون که با ( استخوان ) مصرف می‌شود، علاوه بر تأمین کلسیم، منبع خوبی از فسفر و پروتئین هستند…

    در پاسخ به: مصرف پای کدو حلوایی، عمر شما را طولانی می کند #99177
    s.farzi
    مشارکت کننده

    بله 100% باید به سالمترین روش طبخ و مصرف گردد… خانم صمدی عزیز ممنون

    در پاسخ به: ۳ ماده‌ی غذایی برای مقابله با سلولیت #99174
    s.farzi
    مشارکت کننده

    در صورتیکه ذرت بو داده به صورت صحیح تهیه گردد و به مقدار مناسب مصرف شود می تواند مفید واقع گردد…. ذرت یکی از اقلام بسیار مفید گروه غلات بشمار میرود که بدلیل فیبر بالایی که داراست باعث کاهش اشتها می گردد و می تواند در کاهش وزن و همانطور که گفته شد برای مقابله با سلولیت موثر باشد .

    در پاسخ به: فقط معرفی نامه(پست نزارین لطفا)جهت اشنایی #99078
    s.farzi
    مشارکت کننده

    لیدای عزیز دقیقاً هدفتون از این معرفی نامه چیه؟؟؟

    در پاسخ به: بامبو فقط برای تزئین نیست #99070
    s.farzi
    مشارکت کننده

    ممنون از مطلب تکمیلی مفیدتون…

    در پاسخ به: بامبو فقط برای تزئین نیست #99059
    s.farzi
    مشارکت کننده

    تا اونجائیکه من اطلاع پیدا کردم جوانه تازه، مغز و میوه‌های رسیده این گیاه خوراکی است ولی دم کرده برگهای باریک و نوک تیز بامبو از خواص درمانی بسیاری برخوردار است که براحتی می توان از آن استفاده کرد….

    در پاسخ به: یه لیوان آرامش شکلاتی #99049
    s.farzi
    مشارکت کننده

    مرضیه عزیز نوشیدنی پیشنهادی شما بسیار خوشمزه و هوس برانگیز است، اما خوردن شیر بهمراه چای به هیچ عنوان توصیه نمی شود… همانطور که می دانیم چای از فواید بسیاری برخوردار است از جمله برای سلامتی قلب بسیار موثر است، اما طبق پژوهش های اخیر مشخص شد که اضافه ‌کردن شیر به چای، این فوایدرا از بین می‌برد و این امر بدلیل وجود نوعی پروتئین‌ به نام “کازئین”‌ در شیر است که با چای وارد واکنش می شود و غلظت کاتشین- فلاوونوئید موجود در چای که مسئول اثرات محافظتی آن در مقابل بیماری قلبی است- را کاهش می‌دهد. بنابر این افزودن شیر به چای، نه تنها منافع چای برای عروق خونی را مهار می‌کند، بلکه می تواند اثرات آنتی‌اکسیدانی چای و شاید اثرات ضد سرطانی آن را نیز از بین ببرد. پس توصیه می شود اگر می‌خواهید منافع سلامت‌بخش چای نصیبتان شود، آن را همراه با شیر ننوشید.

    در پاسخ به: موارد احتیاط در مصرف شکلات تلخ #99048
    s.farzi
    مشارکت کننده

    ممنون از مطلب جالبتون … بخصوص در زمینه تشدید بیماری سنگ کلیه، آیا اگزالات و مس تنها در ترکیبات شکلات تلخ موجود است ؟یا در سایر شکلات ها هم این مواد وجود دارد و خوردن شکلات می تواند در افرادی که کلیه سنگ ساز دارند مشکل ساز باشد؟

    در پاسخ به: بامبو فقط برای تزئین نیست #99047
    s.farzi
    مشارکت کننده

    خوشحالم که مفید واقع شد … برای خودم هم خیلی جالب بود

    s.farzi
    مشارکت کننده

    آیا شکلات هم می تواند همین اثر را داشته باشد ؟؟؟

    در پاسخ به: ۷ ماده غذایی که باعث رفلکس اسید معده می‌شوند #99030
    s.farzi
    مشارکت کننده

    بله همینطور که خانم صمدی عزیز گفتن مرکبات هم بعلت افزایش اسیدیته معده می تواند منجر به رفلاکس گردد، بخصوص مرکباتی مانند : (نارنگی، پرتقال و گریپ فروت)

    در پاسخ به: ۸ غذا که مغز را جوان و سالم نگه می‌دارد #99029
    s.farzi
    مشارکت کننده

    قاسمی عزیز ممنون از پاسخ مناسبتون…

    s.farzi
    مشارکت کننده

    خوشحالم که مفید واقع شد…..

    در پاسخ به: نشست زیاد کلیه ها را از بین می برد #99021
    s.farzi
    مشارکت کننده

    چقدر جالب بود … ولی کمی نگران شدم

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 97)