پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
s.farzi
مشارکت کنندهممنون از مطلب مفیدتون…
s.farzi
مشارکت کنندهبله…ماهی کیلکای کوچک و ماهیهای دیگری نظیر سالمون که با ( استخوان ) مصرف میشود، علاوه بر تأمین کلسیم، منبع خوبی از فسفر و پروتئین هستند…
s.farzi
مشارکت کنندهبله 100% باید به سالمترین روش طبخ و مصرف گردد… خانم صمدی عزیز ممنون
s.farzi
مشارکت کنندهدر صورتیکه ذرت بو داده به صورت صحیح تهیه گردد و به مقدار مناسب مصرف شود می تواند مفید واقع گردد…. ذرت یکی از اقلام بسیار مفید گروه غلات بشمار میرود که بدلیل فیبر بالایی که داراست باعث کاهش اشتها می گردد و می تواند در کاهش وزن و همانطور که گفته شد برای مقابله با سلولیت موثر باشد .
s.farzi
مشارکت کنندهلیدای عزیز دقیقاً هدفتون از این معرفی نامه چیه؟؟؟
s.farzi
مشارکت کنندهممنون از مطلب تکمیلی مفیدتون…
s.farzi
مشارکت کنندهتا اونجائیکه من اطلاع پیدا کردم جوانه تازه، مغز و میوههای رسیده این گیاه خوراکی است ولی دم کرده برگهای باریک و نوک تیز بامبو از خواص درمانی بسیاری برخوردار است که براحتی می توان از آن استفاده کرد….
s.farzi
مشارکت کنندهمرضیه عزیز نوشیدنی پیشنهادی شما بسیار خوشمزه و هوس برانگیز است، اما خوردن شیر بهمراه چای به هیچ عنوان توصیه نمی شود… همانطور که می دانیم چای از فواید بسیاری برخوردار است از جمله برای سلامتی قلب بسیار موثر است، اما طبق پژوهش های اخیر مشخص شد که اضافه کردن شیر به چای، این فوایدرا از بین میبرد و این امر بدلیل وجود نوعی پروتئین به نام “کازئین” در شیر است که با چای وارد واکنش می شود و غلظت کاتشین- فلاوونوئید موجود در چای که مسئول اثرات محافظتی آن در مقابل بیماری قلبی است- را کاهش میدهد. بنابر این افزودن شیر به چای، نه تنها منافع چای برای عروق خونی را مهار میکند، بلکه می تواند اثرات آنتیاکسیدانی چای و شاید اثرات ضد سرطانی آن را نیز از بین ببرد. پس توصیه می شود اگر میخواهید منافع سلامتبخش چای نصیبتان شود، آن را همراه با شیر ننوشید.
s.farzi
مشارکت کنندهممنون از مطلب جالبتون … بخصوص در زمینه تشدید بیماری سنگ کلیه، آیا اگزالات و مس تنها در ترکیبات شکلات تلخ موجود است ؟یا در سایر شکلات ها هم این مواد وجود دارد و خوردن شکلات می تواند در افرادی که کلیه سنگ ساز دارند مشکل ساز باشد؟
s.farzi
مشارکت کنندهخوشحالم که مفید واقع شد … برای خودم هم خیلی جالب بود
s.farzi
مشارکت کنندهآیا شکلات هم می تواند همین اثر را داشته باشد ؟؟؟
s.farzi
مشارکت کنندهبله همینطور که خانم صمدی عزیز گفتن مرکبات هم بعلت افزایش اسیدیته معده می تواند منجر به رفلاکس گردد، بخصوص مرکباتی مانند : (نارنگی، پرتقال و گریپ فروت)
s.farzi
مشارکت کنندهقاسمی عزیز ممنون از پاسخ مناسبتون…
s.farzi
مشارکت کنندهخوشحالم که مفید واقع شد…..
s.farzi
مشارکت کنندهچقدر جالب بود … ولی کمی نگران شدم
-
نویسندهنوشتهها