پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
ezamaniمشارکت کننده
[align=justify]بالا ترین ضربان قلب در نوزاد انسان 220 است و هرچه سن فرد بالا میرود تعداد دفعات تپیدن قلب کاهش میابد. شما با کم کردن سن خود از عدد 220 حداکثر تپش قلب خود در مدت زمان یک دقیقه را بدست خواهید آورد. حال می توان عدد به دست آمده را در یکی از اعدد زیر ضرب کرد:
1- 50 تا 60 درصد: این مربوط به گرم کردن است یا فعالیتهای معمولی مانند: کشش عضلات قبل از تمرین- فعالیتهای معمول و روزمره مثل غذا پختن جارو کردن و …
2- 60 تا70 درصد: این محدوده ی تمرینات هوازی و چربی سوزی و تناسب اندام است.
3- 70 تا 80 درصد: تمرینات با این شدت برای بالا بردن استقامت قلب و بدن میباشد. کسانی که نیاز به افزایش استقامت دارند باید با این درجه و شدت تمرین کنند.
4- 80 تا 90 درصد: حد و شدت تمرینات در این درجه سخت و طاقت فرسا است و نمیتوان برای مدت زمان زیادی با همین شدت ادامه فعالیت داد.
5- 90 تا 100 درصد: تمرینات بسیار سخت و فشرده است. مدت زمان بسیار کوتاهی را میتوان با این شدت کار کرد.[/align]ezamaniمشارکت کننده[align=justify]این تحقیق تاثیر ورزش های هوازی و بی هوازی را با هم مقایسه کرده است. مشخصات یک ورزش هوازی عبارت است از :
1. مداوم و پیوسته باشد .
2. سرعت ثابت داشته باشد .
3. عضلات بزرگ بدن مثل عضلات پاها را درگیر کند
در حقیقت تداوم در حرکات و داشتن سرعت ثابت در تمام مدت انجام آنها می باشد ولی ورزش هایی که شامل حرکات سریع و جهشی می باشند مثل والیبال ، فوتبال و تنیس و … بیشتر بی هوازی و قند سوز هستند . ورزش های هوازی به منظور چربی سوزی باید هر روز حداقل به مدت 20 دقیقه انجام شوند . اگر ورزشی مثل پیاده روی سریع را انتخاب می کنید ، 10 دقیقه جهت گرم کردن اولیه به این زمان اضافه کنید . البته اگر بتوانید زمان بیشتری را به این ورزش ها اختصاص دهید ، بهتر است .
با این توصیف پیاده روی نیز تاثیری مشابه تردمیل دارد. در حقیقت در میان ورزش های هوازی شناخته شده ، بهترین ورزش پیاده روی سریع یا دویدن آهسته می باشد .[/align]ezamaniمشارکت کننده[align=justify]مهمترین دلایل یبوست در کودکان عبارتند از:
1. معمولا علت يبوست در کودکان غذاست اما در برخي موارد ميتواند علامت يک بيماري جدي باشد. علت يبوست در نوزاداني که شير مادر ميخورند، اغلب مادرزادي است مانند سيستيک فيبروزيس، ديابت بيمزه، کمکاري تيروييد و نقصهاي مادرزادي در روده و مقعد.2. بيشتر شيرخواران هنگام شروع غذاي جامد يبوست را تجربه ميکنند. بعضي غذاها اگر زود يا به مقدار زياد استفاده شوند، يبوست ايجاد ميکنند.موز، برنج، نان سفيد، سيبزميني، ماست، پنير و پاستا غذاهايي هستند که باعث کندي حرکت روده شده وباعث یبوست میشوند.
در بچههايي که شيرخشک ميخورند، مايعات کم، فيبر کم، تغيير نوع شيرخشک (غلظت بيشتر، بدون لاکتوز، حاوي کازيين) ميتواند باعث ابتلا به يبوست شود.
3.یکی دیگر از دلایل یبوست کودکان کم شدن آب بدنشان است. وقتي بدن کودک کمآب ميشود، از آنچه کودک ميخورد آب جذب ميکند و درنتيجه مدفوع سفت و خشک و دفع آن سخت ميشود.
4. مصرف داروهايي مانند ايبوپروفن، آنتيبيوتيک، استامينوفن يا ابتلا به بيماريهايي مانند سرماخوردگي ميتواند باعث ابتلا به يبوست شود.
5. مکملهاي آهن (البته آهن موجود در شيرخشک يبوست ايجاد نميکند).
6. آلرژي غذايي نیز از دیگر علل ابتلا کودکان به یبوست است.
7. اختلالات متابوليکي[/align]
ezamaniمشارکت کننده[align=justify]درواقع ذائقه بچه ها به دوران جنینی آنها و زمانی که در رحم مادر بودند، برمی گردد. بسیاری از متخصصان معتقدند طعم و بوی غذاهایی که مادر می خورد، در خون او جریان می یابد و از طریق جفت به بدن جنین می رسد و ذائقه او را شکل می دهد. البته این مراحل ابتدایی تشکیل ذائقه است و با به دنیا آمدن کودک ذائقه اصلی او شکل می گیرد و این وظیفه مادر است که تغذیه مناسب را به نوزادش بیاموزد. به این معنا که اگر مادر در دوران شیردهی همه گرو های غذایی را مصرف کند و اجازه دهد تا شیر طعم همه نوع موادغذایی را بگیرد، محکم ترین قدم را برای شکل گیری مناسب ذائقه کودک خود برداشته است.
اولین توصیه به مادران این است که هنگام پختن غذاهای تکمیلی به هیچ عنوان خودشان غذا را تست نکنند زیرا اگر تشخیص بدهند که غذا کم نمک است به آن نمک می زنند و این کار بسیار خطرناک است. این موضوع دو دلیل مهم دارد؛ اول اینکه مادر کودک را ناخواسته به سمت غذاهای شور ترغیب می کند و باعث می شود تا کودک در دوران بزرگسالی علاقه بیشتری به مصرف نمک داشته باشد. حتی توصیه می شود که خانواده ها از همان دوران کودکی فرزندشان از آوردن نمکدان سر سفره یا میز غذا خودداری کنند. دلیل مهم تر هم این است که در ۲ سال اول زندگی کودک، کلیه ها به طور کامل کار نمی کنند و با مصرف نمک زیاد، شاهد تجمع آب و نمک در بدن کودک و متاسفانه اختلالات کلیوی، قلبی و ریوی خواهیم بود که جان کودک را به خطر می اندازند.
البته تا سن یک سالگی اضافه کردن نمک و شکر در غذاهای کودک ممنوع است اما از سن یک سالگی به بعد، مادر باید حداکثر ۳ انگشت خود (مثلا انگشت شست، نشانه و میانه) را به صورت فشرده در ظرف نمک فرو ببرد و بعد از کمی فشار آرام دستش را از ظرف خارج کند. دانه های نمکی که بین انگشتان او باقی می ماند، مقدار نمک مجازی است که باید در غذای کودک آن هم بعد از سن مجاز، ریخته شود.[/align]ezamaniمشارکت کننده[align=justify]موارد زیر از جمله عوامل خطر سرطان دهان هستند:
•دخانیات: استعمال دخانیات عامل بیشتر موارد سرطان دهان است. مصرف سیگار، سیگار برگ، پیپ و تنباکوی جویدنی در ابتلا به سرطان دهان نقش دارند. علاوه براین، استفاده از دیگر فرآوردههای تنباکو نظیر بیدیس (Bidis) (يك نوع سيگار است كه بهصورت سنتي در جنوب آسيا استفاده ميشود و حاوي تنباكو است)و کِرِتِکس (Kreteks) (يك نوع سيگار است كه در اندونزي استفاده ميشود و حاوي تنباكو و گل ميخك و بعضي افزودنيهاي ديگر است) احتمال ابتلا به سرطان دهان را افزایش میدهند. كساني که برای مدت طولانی روزانه تعداد زیادی سیگار مصرف میکنند بیشتر از دیگران در معرض خطر هستند. این خطر برای كساني که علاوه بر استعمال دخانیات از مشروبات الکلی نیز استفاده میکنند بیشتر خواهد بود. در واقع سه مورد از چهار مورد سرطان دهان در كساني رخ میدهند که از الکل، دخانیات یا هر دوی آنها استفاده میکنند.
•الکل: احتمال ابتلا به سرطان دهان در آنها که از مشروب الکلی استفاده میکنند بیشتر از دیگران است. این خطر با افزایش میزان مصرف نوشیدنی الکلی بیشتر میشود. در صورتیکه فرد علاوه بر مصرف مشروبات الکلی از دخانیات نیز استفاده کند احتمال ابتلای او به سرطان بیشتر خواهد شد.
•نور خورشید: ممکن است فرد به دلیل قرار گرفتن در معرض نور خورشید به سرطان لب مبتلا شود. استفاده از لوسیونها یا مرهمهای لب که حاوی مواد محافظ در برابر نور خورشید هستند خطر را کاهش ميدهد. همچنین میتوانید با استفاده از کلاههای لبهدار مانع از رسیدن اشعههای مضر خورشید بهصورت خود شوید. در صورت استفادۀ فرد از دخانیات، خطر ابتلا به سرطان لب نيز افزایش خواهد یافت.
•سابقۀ فردي ابتلا به سرطان سر و گردن: احتمال ابتلا به سرطانهای سر و گردن در آنها که قبلاً به یک نوع از این سرطانها مبتلا شده بودند افزایش مییابد. در این حالت نیز استعمال دخانیات خطر را افزایش خواهد داد.
ترکِ دخانیات خطر ابتلا به سرطان دهان را کاهش ميدهد. علاوه براین ترک کردن باعث میشود احتمال ابتلای فرد مبتلا به سرطان دهان، به سرطان ثانویهای در نواحی سر و گردن کاهش یابد. همچین ترک کردن باعث میشود از خطر ابتلا به سرطانهای ریه، حنجره، دهان، لوزالمعده (پانکراس)، مثانه و مری نیز كاسته شود.[/align]ezamaniمشارکت کنندهتمامي افراد بالاي 40 سال در معرض خطر ابتلا به ديابت نوع2 هستند و بايد هر سه سال يكبار تحت آزمايش قند خون قرار بگيرند.
افراد دچار اضافه وزن كه حداقل يكي از شريط زير را داشته باشند نيز در معرض ابتلا به ديابت نوع2 هستند و انجام آزمايشات مكرر قند خون در آنها بايد در سنين زير 40 سال يا با فواصل كوتاهتر (هر 2- 1 سال) انجام شود.
اين شريط عبارتند از:
1- وجود سابقه ابتلا به ديابت در بستگان درجه اول
2- سابقه ابتلاي فرد به ديابت پنهان (مرحله پيش از ديابت)
3- سابقه ابتلا به ديابت حاملگي
4- سابقه تولد نوزاد با وزن بيشتر از 4 كيلوگرم يا تولد نوزاد با ناهنجاريهاي مادرزادي
5- بالا بودن فشارخون (فشارخون ماكزيمم بيشتر از 140 و يا مينيمم بيشتر از 90 ميليمتر جيوه)
6- سابقه ابتلا به كيستهاي متعدد تخمدان و يا بيماريهاي قلبي- عروقي
ezamaniمشارکت کننده[align=justify]به گفته پژوهشگران، افزودن تخم مرغ به برنامه صبحانه در کاهش وزن موثر است و مصرف سه یا چهار عدد تخم مرغ در هفته تهدیدی برای سلامتی محسوب نمی شود.
پژوهشگران بر این باورند که میزان کلسترول مصرفی قابل قبول حدود سیصد میلی گرم در روز است و از این رو سه یا چهار عدد تخم مرغ در هفته تهدیدی برای سلامتی محسوب نمی شود.در خصوص کلسترول بالای تخم مرغ سبب شده است عده بسیاری تنها سفیده تخم مرغ را مصرف و یا به کلی از خوردن آن صرف نظر کنند، اما طبق تحقیقات اخیر پژوهشگران انگلیسی، مصرف تخم مرغ یکی از بهترین راهها برای کاهش وزن محسوب میشود.
به گفته نیتی دسای، مشاور تغذیه، تخم مرغ سرشار از پروتئین و دارای مقادیر زیادی چربی است و مصرف آن در وعده صبحانه سبب میشود فرد برای مدت طولانی احساس سیری کند و در نتیجه اشتیاق وی به مصرف میان وعدهها از بین میرود و کالری مصرفی روزانه کاهش مییابد.
دکتر پارول آر. شِث مشاور سلامت اعلام کرد، میزان کلسترول موجود در تخم مرغ به دویست و دوازده میلی گرم می رسد و همه کلسترول موجود نیز در زرده ذخیره شده است.
میزان کلسترول مصرفی قابل قبول حدود سیصد میلی گرم در روز است و از این رو سه یا چهار عدد تخم مرغ در هفته تهدیدی برای سلامتی محسوب نمی شود.
وی در ادامه تصریح کرد: محدودیتی در مصرف سفیده تخم مرغ وجود ندارد، چرا که سفیده عاری از چربی و کلسترول است، اما برای بزرگسالان بهتر است که بیش از پنج عدد تخم مرغ (سفیده و زرده) در هفته، مصرف نکنند.
دکتر دوب در این خصوص تصریح کرد، مصرف تعداد زیاد تخم مرغ سطح کلسترول خون را افزایش می دهد، اما نباید زرده تخم مرغ را به طور کلی از برنامه غذایی حذف کرد.
زرده حاوی چربیهای اشباع نشده، پروتئین، مواد معدنی، انواع ویتامین و به ویژه منبع طبیعی ویتامین دی است.
نیمی از پروتئینهای موجود در تخم مرغ در پی وجود رنگدانههای گیاهی لوتئین و زئاکسانتین نارنجی رنگ هستند، هر دوی این رنگدانهها برای سلامت چشمها و ماهیچهها مفیدند. [/align]
ezamaniمشارکت کننده[align=justify]آسپارتام یک ماده شیمیایی مصنوعی است که برای شیرین کردن نوشابه های رژیمی استفاده می شود. آسپارتام یکصد و هشتاد بار شیرین تر از شکر است. مجامع جهانی آسپارتام را تایید کرده اند اما عوارض جانبی مانند سرگیجه، سردرد، اسهال، از دست دادن حافظه و تغییرات روحی را نیز گزارش داده است.
برای بسیاری از افزودنی های مجاز مقدار مصرف قابل قبول روزانه(ADI) تعیین شده است. ADI نشان دهنده مقدار مصرفی است که اگر شخص در طول عمر خود روزانه مصرف کند با احتساب یک حاشیه ایمنی سلامت خواهد ماند. ADI آسپارتام به ازای هر کیلوگرم وزن شخص 50 میلی گرم است.[/align]ezamaniمشارکت کنندهدر متن مقاله تنها به این مطلب اشاره شده است که بهتر است پس از هر 60 دقیقه نشستن 5 دقیقه پیاده روی انجام شود.
ezamaniمشارکت کنندهبرخی مطالعات نشان داده اند که مصرف منابع غذایی غنی از منیزیم و آنتی اکسیدان ها مانند ویتامین c نظیر میوه و سبزیجات برگ سبز می تواند در پیشگیری و کنترل فشارخون ناشی از بارداری موثر باشد.
ezamaniمشارکت کنندهقاسمی جان ممنون از مطلب مکمل شما.
ezamaniمشارکت کنندهمی تونه همپوشانی داشته باشه. وقتی میزان متابولیسم بدن کاهش پیدا کنه انرژی بیشتری در بدن ذخیره می شه و بدن هم انرژی را به صورت چربی ذخیره می کنه.
ezamaniمشارکت کنندهبله اثر پیشگیری کننده هم داره. چون التهاب یکی از علل ابتلا به آلزایمر شناخته شده.
ezamaniمشارکت کننده[align=justify]کارشناسان سلامت در یک مطالعه جدید ادعا کردند که نوشیدن فقط سه فنجان قهوه در روز میتواند به طول عمر شما بیافزاید. این کارشناسان معتقدند مصرف مقادیر بیشتری از این نوشیدنی احتمال مرگ ناشی از ناراحتیها و بیماریهای مزمن نظیر امراض قلبی، بیماریهای تنفسی، سکته مغزی، دیابت و عفونتها را کاهش میدهد.نتایج این مطالعه روی نیم میلیون فرد میانسال نشان داد، مصرف شش فنجان یا بیشتر قهوه در روز 10 تا 15 درصد احتمال مرگ ناشی از بیماریهای فوق را کمتر میکند. پیش از این تصور میشد که مصرف زیاد کافئین عادت ناسالمی است که سلامتی را به خطر میاندازد اما در این مطالعه معلوم شد که شرکتکنندگان هر چه بیشتر قهوه مصرف کنند کمتر با خطر مرگ زودرس مواجه میشوند.[/align]
ezamaniمشارکت کنندهقبلا با مطالعه بر روی انسان مشخص شده بود که کار کردن در شیفت شب باعث افزایش احتمال ابتلا به چاقی می شود. همچنین مطالعات قبلی نشان داده بودند که متابولیسم بدن در صبح بالاتر است و در شب کاهش می یابد.
-
نویسندهنوشتهها