گوشتی که زیاد پخته شده باشد خطر ابتلا به سرطان مثانه را تشدید می کند.
نتایج یک تحقیق جدید نشان داده است، خوردن مکرر گوشت، به ویژه گوشتی که در دمای بالا، زیاد پخته شده باشد، احتمال ابتلا به این سرطان را افزایش می دهد.
این تحقیقات به خوبی نشان داده است که پختن زیاد گوشت در حرارت زیاد سبب تولید ترکیبات سرطان زایی موسوم به HCA ها (Heterocyclic Amines ) می شود.
محققان تاکید می کنند که ترکیبات سرطان زای HCA زمانی شکل می گیرند که گوشت های ماهیچه ای مثل گوشت لخم گوساله، مرغ و ماهی روی حرارت بالا طبخ شوند. این ترکیبات در اثر تعامل بین اسیدهای آمینه که اساس تشکیل پروتئین ها هستند، تولید می شوند.