نتایج یك بررسی آماری در آمریكا نشان داده است كه در حال حاضر ۷۰ درصد از نوزادان ۸ ماهه بیش از مقدار توصیه شده متناسب با سنشان نمك مصرف می كنند. علت این امر تغذیه نوزادان با مواد غذایی نمك دار و فرآوری شده مثل عصاره مخمر، سس، لوبیا پخته و غذاهای كنسروی است.
بسیاری از نوزادان در این سن نیز ممكن است از شیرگاو تغذیه شوند كه مقدار نمك موجود در آن بیشتر از شیرخشك و شیرمادر است. این در حالی است كه متخصصان اطفال اغلب توصیه می كنند حداقل تا یكسالگی نباید به نوزاد شیرگاو داده شود.
مصرف مقادیر زیاد نمك می تواند موجب بروز آسیبهای كلیوی شود كودكان را به طعم شوری معتاد كند و عادات غذایی نامطلوب را در آنها تثبیت كند كه حاصل آن بروز مشكلات پزشكی و بهداشتی جدی در سنین بالاتر است.
این یافته حاصل بررسی های جدید گروهی از متخصصان دانشگاه بریستول روی تقریبا ۱۲۰۰ كودك است كه در دهه ۱۹۹۰ میلادی این مطالعات روی آنها صورت گرفت.
دكتر پائولین امیت متخصص تغذیه كه سرپرستی این مطالعات را برعهده داشته تاكید كرد: نوزادان باید از غذاهایی مصرف كنند كه در خانه برای آنها با تركیبات خاص و سالم تهیه می شوند و سازگاركردن آنها با رژیم غذایی خانوادگی حائز اهمیت است.