یک کاهش دهنده وزن را بشناسید

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    madjd
    مدیرکل

فلفل دلمه ای که به رنگ های سبز، قرمز و زرد است، سرشار از ویتامین C, A، بتاکاروتن، کاروتنوئید مانند لوتئین، زیزانتین، بتاکریپتوزنتین و لیکوپن است.
    این گیاه میزان کالری پایینی دارد و مصرف آن در کاهش وزن موثر است.
    مصرف فلفل دلمه ای با پایین آوردن میزان تری گلیسیرید سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد.
    ویتامین A و C موجود در آن آنتی اکسیدان های قوی است و با رادیکال های آزاد موجود در بدن مقابله می کند.
    «کپسایسین» موجود در فلفل دلمه ای مانع از چسبیدن ماده سرطان زا به DNA سلولی می شود.کپسایسین انتقال درد از پوست به ستون فقرات را مسدود می کند.
    ویتامین C آن سلول های سفید را تحریک می کند تا با عفونت مقابله کند. این امر باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.ویتامین C و فلاوانوئید موجود در آن مانع از بروز ناراحتی تنفسی مانند عفونت ریه، آسم، خس خس سینه و… می شود.

منبع: خراسان

هانیه
    مشارکت کننده

ممنون خانم مجد … توی املت-ماکارونی-سالاد-سالاد ماکارونی-با سوسیس-و سایر فست فودی ها خیلی عالی میشه و طعم جالبی میده…. توی مرغ هم اگه هنگام پختش بریزیم بوی مرغو میگیره طعم خوبی میده

zghasemi
    مشارکت کننده

من که روی ذائقه خودک کار کردم و الان فلفل دلمه رو مثل یک وعده میوه به صورت خام استفاده می کنم…خیلی لذت بخش و خوش مزه است
    تنوعی که توی رنگ داره باعث زیبایی انواع غذاها می شه که هم برای تزئین غذا مناسب است و هم برای تحریک اشتهای خصوصا کودکان مفید است

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.