ساندویچ همبرگر و پنیر با سس هویج
– 2 فنجان هویج خورد شده
– 3/1 فنجان پنیر چدار
– 1 قاشق چایخوری آب لیمو تازه
برگر:
– 1 و 2/1 پوند گوشت گوساله
– 2/1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
– 2/1 قاشق چایخوری پودر زیره سبز
– 1 قاشق چایخوری نمک
– 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد
– 4 شاخه جعفری
سس:
– 2/1 فنجان فلفل قرمز یا سس کباب
– 1 عدد فلفل قرمز خورد شده و کمی به سس آغشته شده
طرز تهیه:
1- در یک کاسه کوچک همه مواد قسمت اول را با هم مخلوط کنید.
2- باربکیو را روشن کنید؛ در یک کاسه متوسط گوشت را با 4/1 سس باربکیو ، فلفل قرمز، نمک و زیره مخلوط کنید. آن را کاملا ورز دهید و به 4 قسمت همبرگری تقسیم کنید.
3- روی همبرگرها را با یک برس آغشته به روغن کنجد چرب کرده و آن را روی باربکیو بگذارید . هر دو دقیقه یکبار آن را زیر و رو کنید تا نسوزد و دو طرف آن کاملا بپزد.
4- سپس دوباره کمی از سس باربکیو – کباب را روی برگرها بریزید تا آنها آبدار و خوشمزه شوند. در قسمت آخر مخلوط پنیر را روی همبرگرها ریخته و بگذارید تا پنیر کاملا روی
آن آب شود.