-
نویسندهنوشتهها
-
۱۹ مهر، ۱۳۹۰ در ۱۷:۰۸ #71280mosammamمشارکت کننده
یک راه مناسب جهت کسانیکه در وعده شام کنترل رژیم را از دست می دهند دوستان همفکری کنید
این مشکل منه من صبح تا ظهر خوبم ظهر تا غروب هم تقریبا خوبم حول وهوش غروب ورزش می کنم اما شب امان از شب که دهنه رژیم گرفتنه منو سرویس کرده یه راهی چیزی بگید این مشکل حل بشه۲۰ مهر، ۱۳۹۰ در ۰۳:۴۷ #97909madjdمدیرکلاگر در طول روز نظم غذایی را رعایت کنید و 3 وعده اصلی و 3 میان وعده خود را داشته باشید احتمال ایجاد احساس ولع در خوردن در پایان روز در شما کمتر خواهد شد.
۲۶ آبان، ۱۳۹۰ در ۱۵:۳۸ #97963shaanaa28@yahoo.comمشارکت کنندهبا خوردن هویج .خیاروگوجه بهانه غذاخوردن را پاسخ دهید.
۲ آذر، ۱۳۹۰ در ۰۱:۵۶ #97967faranakgarakani@ymail.comمشارکت کنندهmosammam wrote:یک راه مناسب جهت کسانیکه در وعده شام کنترل رژیم را از دست می دهند دوستان همفکری کنید
این مشکل منه من صبح تا ظهر خوبم ظهر تا غروب هم تقریبا خوبم حول وهوش غروب ورزش می کنم اما شب امان از شب که دهنه رژیم گرفتنه منو سرویس کرده یه راهی چیزی بگید این مشکل حل بشهمن هم همین مشکلو دارم اما هرچی سعی میکنم نخورم نمیشه تمایل به خوردن شیرینی دارم
۲ آذر، ۱۳۹۰ در ۰۲:۲۴ #97968nikbakhtمشارکت کنندهغالبا مصرف یک شام سالم به همراه سالاد سبزیجات و میان وعده های سالم (نظیر میوه و شیر کم چرب) برای پیشگیری از افت قند خون و گرسنگی در شب کفایت می کند مگر اینکه در طی روز رژیم غذایی غلطی را دنبال کرده بوده باشید که منجر به افت قند خون و اشتهای کاذب در شب می گردد. اگر شما در طی روز از وعده های غذایی منظم حاوی منابع کربوهیدراتهای سبوس دار(با نمایه گلایسمی پایین) استفاده نمایید. کمتر در ساعات پایانی روز دچار افت قند خون و تمایل به پرخوری می گردید. رژیم غذایی روزانه شما باید متعادل و منظم و حاوی کربوهیدراتهای پیچیده(سبوس دار) و میوه و سبزیجات مکفی باشد. توصیه می شود دریافت غذای روزانه خود را در چند وعده غذایی منظم در طی روز تقسیم کنید: معمولا مصرف 3 وعده غذایی اصلی و 3میان وعده غذایی در فواصل زمانی منظم در طی روز مناسب است.
در ضمن می توانید قبل از اینکه دچار حالتی شوید که کنترل غذا خوردن از دستتان خارج گردد،اقدامی پیشگیرانه کنید یعنی قبل از فرا رسیدن ساعاتی که به شدت گرسنه می شوید با مصرف سالاد میوه از خود پذیرایی کنید مثلا می توانید با خوردن چند عدد میوه و هویج و خیار و یک لیوان شیر کم چرب قند خونتان را بهبود بخشید و از افت قند خون و پرخوری های بی رویه پیشگیری کنید.
و اما اگر از جمله افرادی هستید که مصرف شیرینی جات و خوراکی ها را در شب بیشتر به دلایل روحی-روانی و استفاده از غذا خوردن به عنوان تفریح و سرگرمی شبانه شما می باشد. می بایست سعی کنید طی مراحلی عادات غلط غذایی خود را اصلاح کنید.۲۴ بهمن، ۱۳۹۰ در ۰۲:۴۴ #982399353273410مشارکت کنندهباسلام
من 3ماهه که ورزش میکنم البته بدون رژیم وزنم 65 و قدم 168 وزن پهلوهام کم شده ولی شکمم اصلاً کوچیک نمیشه دراز نشست هم که میرم فقط رویه پهلوهام تاثیر داره من چکار کنم تا شکمم خوب خوب آب بشه ممنون -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.