یک افطاری رژیمی برای روزه داران

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #84243
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    مواد لازم :
    سه چهارم فنجان عدس
    دو فنجان ذرت
    دو فنجان آب مرغ
    400 گرم سس گوجه فرنگی
    400 گرم گوجه فرنگی رنده شده
    دو تا 3 حبه سیر له شده
    یک عدد پیاز متوسط خرد شده
    یک عدد فلفل سببز دلمه ای خرد شده
    دو قاشق سوپ خوری پودر چیلی ( فلفل های قرمز کوچک )
    یک چهارم قاشق چای خوری ادویه مخلوط
    نصف قاشق چای خوری زیره
    روش تهیه :
    همه مواد را بجز ذرت و سس گوجه فرنگی، داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. پس از بجوش آمدن، شعله را کم کنید تا به مدت نیم ساعت پخته شود. سس گوجه فرنگی و ذرت را به آن اضافه کنید. یک ربع دیگر به پختن آن ادامه دهید. آن را با جعفری تازه و خرد شده تزئین کرده و سرو کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.