برای شروع یه روز پر نشاط به یه صبحونه مقوی و نیروبخش نیاز داریم. برای تهیه یه صبحونه عالی و متفاوت بد نیست سری به صبحونههای محلی خودمون بزنیم. چیزایی که هنوز تو شهرها و روستاها به عنوان صبحونه تهیه میشن، سنتهای یکی دو روزه نیستن. این خوراکیها توسط هزاران نفر خورده شدن و امتحانشون رو پس دادن.
یکی از این صبحونه که هم نمره بالایی تو سریع بودن گرفته و هم خیلی مقوه و خوشمزه است، صبحونهایه که تو گناباد و خراسان طرفدارای زیادی داره. این صبحونه مواد سادهای داره و انقدر خوشمزه است که محاله بعد از یه بار خوردن عاشقش نشید و نخواهید تو منوی صبحونههای رنگیتون بذاریدش.
اندازه یه قاشق کره رو تو تابه بریزید و بذارید با حرارت ملایم آب شه. خیلی زود نصف استکان شیره انگور رو بهش اضافه کنید. شیره زمان کمی نیاز داره که گرم شه. تا شیرهتون گرم میشه دو تا تخم مرغ رو تو یه کاسه بشکنید و با چنگال هم بزنیدش. تخممرغ که کمی رقیق شد به شیره اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید تا تخممرغ خودشو بگیره و سفت بشه.
به این ترتیب تو کمتر از ۵ دقیقه یه پودینگ طبیعی و پرانرژی دارید که میتونه نوید یه روز خوب و شاد رو بهتون بده.