برگ اسفناج خنك كننده و برای پایین آوردن تب مفید است و مصرف آن در رفع تشنگی مؤثر است.
برگ اسفناج از نظر طب قدیم ایران كمی سرد است و منبع غنی از ویتامین A ، B3 ، C ، آهن و پتاسیم است.
مصرف برگ اسفناج بدن را قلیایی میكند و اسیدیته خون را كاهش میدهد. خنك كننده و برای پایین آوردن تب مفید است.
اسفناج از نظر داشتن ویتامین B3 بسیار غنی است و از بروز بیماری پلاگر پیشگیری میكند ( پلاگر یك نوع بیماری است كه به علت كمبود ویتامین B3 در بدن تولید میشود و نشانههای آن: ضعف بدن، تشنج، اختلال در دستگاه هاضمه و به وجود آمدن لكههای قرمز روی بدن است.)
اسفناج به دلیل داشتن مادهای به نام اسپیناسین كه هضم غذا را تسریع میكند. این ماده موجب تحریك معده و ازدیاد ترشحات آن میشود. مصرف اسفناج در رفع تشنگی مؤثر است.