بر اساس نتایج یک مطالعه جدید احتمال بستری شدن در بیمارستان یا مرگ ناشی از بیماری های قلبی درگیاه خواران نسبت به افراد گوشت خوار یک سوم می باشد.
بررسی ها نشان داده است خطر ابتلا به بیماری های قلبی در گیاه خواران 32% کمتر است. این کاهش خطر بعلت فشار خون پایینتر و کلسترول کمتر در گروه گیاه خواران گزارش شد. گیاه خواران با مصرف کمتر گوشت قرمز ( که حاوی میزان بالایی چربی های اشباع است) و هم چنین مصرف فراوان میوه و سبزی و در نتیجه فیبر بالاتر دارای سطوح کلسترول و فشار خون پایینتر هستند.