گياهخواري عليه آب‌مرواريد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70285
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    يک بررسي پيمايشي تغذيه‌اي بزرگ در دانشگاه آکسفورد انگلستان با مدت پيگيري 15-10 سال نشان مي‌دهد که نسبت ابتلا به کاتاراکت در افرادي که بيش از بقيه گوشت‌ مي‌خورند، 5/1 برابر افراد گياهخوار يا گياهخوار مطلق است
    اين پژوهش روي 27600 فرد بالاتر از 40 سال انجام شده که طي مدت پيگيري 1500 نفرشان دچار کاتاراکت شده‌اند. البته اين نتايج به اين معنا نيست که براي پيشگيري از کاتاراکت بايد گياهخوار شد؛ بلکه هرچه مقدار سبزيجات در رژيم غذايي روزانه بيشتر و مقدار گوشت قرمز کمتر باشد، خطر کاتاراکت کمتر مي‌شود. خطر کاتاراکت در اين مطالعه در کساني که روزانه بيش از 100 گرم گوشت قرمز مي‌خوردند از همه بيشتر بود ولي مثلا افرادي که عمدتا ماهي مصرف مي‌کردند، کاهش خطر به ميزان 15 برایر را نسبت به اين افراد نشان مي‌دادند؛ طبيعتا وضع گياهخواران مطلق از اين نظر از گياهخواران معمولي بهتر بود. سيگار، ديابت، و مواجهه با نور شديد آفتاب از ديگر عوامل خطر شناخته‌شده کاتاراکت هستند.
    منبع : american journal of clinical nutrition ,March 23,2011

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.