تحقیقات نشان داده است که سرخ و کباب کردن گوشت قرمز به حدی که سطح آن کمی بسوزد میتواند مواد شیمیایی سرطانزا تولید کند و در نتیجه خوردن مقدار زیادی گوشت قرمز به خصوص اگر بیش از حد سرخ یا کباب شده باشد خطر سرطان مثانه را افزایش میدهد.
این مطالعه نشان داد که احتمال ابتلا به سرطان مثانه در افرادی که گوشت قرمز به شدت سرخ شده یا کباب شده، بخشی از رژیم غذایی آنها بود 2 برابر کسانی است که گوشت قرمز کم سرخ یا کباب شده، مصرف میکنند. ظاهرا در این مطالعه به اثر گوشت آبپز بر سرطان مثانه اشارهای نشده است.
یافتههای مطالعه تازه به روی 1700 نفر در یک کنفرانس تحقیقات سرطان در آمریکا عرضه شد.
پژوهشگران دانشگاه تگزاس دریافتند که این خطر برای کسانی که گوشت قرمز کاملا سرخ شده مانند استیک و گوشت نمک سود (بیکن) مصرف میکنند، بیشتر است اما براساس این مطالعه حتی گوشت مرغ و ماهی نیز وقتی سرخ شده باشد، احتمال ابتلا به سرطان را به طول قابل توجهی بالا میبرد.