جوجه یا رست بیف یا کباب گوساله یا یک ماهی بزرگ را در فر بپزید.
مطمئناً دلتان نمیخواهد که دمای آشپزخانه تان به 35 درجۀ سانتیگراد برسد، اما چاره ای نیست باید این چند دقیقه را پشت سر بگذارید (ضمناً فراموش نکنید که این گرما باعث میشود که شما کالری بسوزانید!).
اما بعد از این زمان شما گوشت یا ماهی سردی خواهید داشت که میتوانید همراه با سالاد سبزیجات سروش کنید.
لبنیات بیشتر از پنیر
در دورۀ گرمای شدید، نه پنیرها باید زیاد مورد استفاده قرار بگیرند و نه اشتهاآورها: آنها آب میشوند، عرق میکنند و بوی تندی میگیرند.
بنابراین یک کاسه ماست خوب یا مقداری شیر گاو یا بز که تازه از یخچال خارج شده، بسیار لذیذتر است.
میتوانیم آنها را با تکه های هلو، زردآلو، و یا توت مخلوط کنیم.
اضافه کردن شکر به این مخلوط فایده ای ندارد، خود میوه ها به اندازۀ کافی قند دارند. به این ترتیب دسری بسیار سبک، خوشمزه و نشاط آور خواهیم داشت.