-
نویسندهنوشتهها
-
۲ بهمن، ۱۳۹۶ در ۰۷:۳۴ #114430vida samieeمدیر
گوشت ماهی :بسیاری از افراد میدانند که گوشت ماهی به حفظ سلامت قلب کمک زیادی میکند، اما چرا ماهی برای قلب مفید است؟بهتر است بدانید که گوشت ماهی به دلیل وجود چربی غیر اشباع و پایین بودن میزان کلسترول در آن برای سلامتی قلب مفید است.وجود امگا ۳ هم یکی از عواملی است که ماهی را خوراکی دوستدار قلب کرده است.
۹ بهمن، ۱۳۹۶ در ۰۸:۵۷ #114892vida samieeمدیرماهی یكی از انواع غذاهای سالمی است كه مصرف آن در جامعه ی ما بسیار كم است و در سبد خانوار كمتر دیده می شود( مصرف سرانه ی ماهی در كشور ما 5 كیلو گرم است در حالیكهمصرف سرانه ی آن در كشور ژاپن 50 كیلوگرم است)كه با رواج فرهنگ مصرف این ماده ی غذایی غنی و با ارزش، می توان به سلامت افراد جامعه كمك كرد.
ماهی با داشتن چربی غیر اشباع “امگا-3” ، پروتئین و اسید آمینه ی تورین نقش مهمی در حفظ و ارتقای سلامتی افراد جامعه دارد. بیشترین تاثیر ماهی بر سیستم قلب و عروق از طریق چربی غیر اشباع آن یعنی “امگا-3” و اسید آمینه ی تورین است.
از انواع ماهی هایی كه به مقدار زیاد، چربی “امگا-3” دارند ، ماهی تون، ساردین و سالمون (ماهی آزاد) را می توان نام برد. البته دیگر ماهی ها نیز حاوی این چربی غیر اشباع مفید هستند.
طبق توصیه انجمن قلب آمریكا افرادی كه دارای بیماری های قلبی هستند بایستی هفته ای 180 گرم ( دو بار درهفته و هر بار 90 گرم) ماهی مصرف كنند كه به علت داشتن اسیدهای چرب امگا-3 باعث كاهش كلسترول خون شده و احتمال ابتلا به سكته های قلبی را كاهش می دهد
۹ بهمن، ۱۳۹۶ در ۰۹:۰۴ #114894asmaمشارکت کنندهامگا-3″ موجود در ماهی و نقشی كه در مهار تشكیل لخته دارد، احتمال سكته های مغزی را كم می كند كه این آثار مطلوب را در خانم ها بیشتر می توان مشاهده كرد.در كسانی كه هفتهای یك بار ماهی مصرف می كنند، تا 7 درصد احتمال سكته مغزی كاهش می یابد. اگر دفعات مصرف ماهی به هفته ای 5 بار برسد، احتمال سكته ی مغزی تا 50 درصد نیز كاهش خواهدیافت.
۹ بهمن، ۱۳۹۶ در ۰۹:۰۷ #114895asmaمشارکت کنندهماهی روی انعقاد خون و پیش گیری از لخته شدن خون خیلی تاثیر داره
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.