گوشت قرمز و دیابت نوع ۲

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80342
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    پژوهشگران علوم پزشکی دانشكده بهداشت دانشگاه هاروارد می گویند نتایج بررسی های صورت گرفته نشان داد که افزایش میزان مصرف گوشت به مقدار یک و نیم برابر مقدار مصرف فعلی افراد طي يك دوره چهار ساله منجر به افزایش خطر ابتلا به ” ديابت نوع ۲ ” به مقدار ۴۸ درصد مي گردد.
    محققین در این تحقیق ۲۶ هزار و ۳۵۷ مرد و ۴۸ هزار و ۷۰۹ زن را در فاصله زماني ميان سال هاي ۱۹۸۶ و ۲۰۰۶ ميلادي مورد مطالعه قرار دادند.نتايج اين مطالعه نشان داد که خطر ابتلا به ” ديابت نوع ۲ ” در افرادي كه به اندازه نصف ميزان گوشتي كه در روز مصرف مي كنند به مصرف روزانه گوشت خود اضافه مي كنند، طي يك دوره چهار ساله ۴۸ درصد افزايش مي يابد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.