متخصصان استراليايي ادعا كردند زناني كه مصرف گوشت قرمز را قطع ميكنند بيشتر مستعد اختلالاتي چون اضطراب و افسردگي هستند.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، طبق بررسيهاي انجام شده از سوي متخصصان دانشگاه دي كين در استراليا زناني كه گوشت قرمز نميخورند دو برابر بيشتر به اضطراب و افسردگي مبتلا ميشوند. اين مطالعه روي بيش از هزار زن نشان داد قطع مصرف گوشت قرمز به طور كامل و استفاده صرف از گوشت مرغ و ماهي آن طور كه تصور ميشود در سالم ماندن اين زنان تاثير ندارد.
به گزارش اي بي سي، فليس جاكا از متخصصان اين مطالعه ميگويد: ما ابتدا تصور ميكرديم كه گوشت قرمز با ايجاد خطرات جدي براي سلامتي توام است اما در نهايت آزمايشات اخير ما تفاوت مهمي را در اين زمينه نشان داد.
اين كارشناسان نتيجه گرفتند كه مصرف متعادل گوشت لخم قرمز كه حدود 3 تا 4 تكه كوچك به اندازه كف دست در هفته است، براي سلامت كلي بدن و كمك به مقابله با افسردگي و اضطراب در زنان مهم و مفيد است. گوشت لخم قرمز و البته نه گوشتهاي فرآوري موجود در فست فودها، حاوي سطح بالايي از ريز مغذيها شامل اسيدهاي چرب امگا – 3 است كه براي حفظ سلامت جسمي و رواني حياتي هستند. بعلاوه گوشت قرمز حاوي پروتئينهايي است كه حس گرسنگي را برطرف ميكند و به انسان احساس شادي ميبخشد. بعلاوه اين ماده غذايي منبع غني از ويتامين B است كه به شما انرژي ميبخشد. در عوض گوشتهاي مصرف آوري شده مثل همبرگر، بيكن و سالامي و انواع سوسيس و كالباسها مملو از چربي بوده و عامل ابتلا به امراض مزمن مثل سرطان هستند.