گوشت شتر مرغ کالری، کلسترول و چربی کمی دارد و مصرف آن برای بیماران قلبی، عروقی و افراد مبتلا به چربی خون بالا مفید است.
گوشت شترمرغ یکی از کم چرب ترین و سالم ترین نمونه های گوشت قرمز است.
کالری، کلسترول و چربی گوشت شترمرغ از گوشت مرغ و بوقلمون هم کمتر است و به همین دلیل گوشت شترمرغ برای بیماران قلبی، عروقی، افراد مبتلا به چربی خون بالا وکسانی که چاق هستند می تواند غذای بسیار مناسبی باشد.
اسیدهای چرب غیر اشباع موجود درگوشت شترمرغ ۳۰درصد از مجموع اسیدهای چرب را تشکیل می دهد که یکی از فایده های این گوشت محسوب می شود.
اسید چرب امگا ۳درگوشت شترمرغ برای بیماران قلبی، عروقی و سالمندان بسیار مفید است و نیازهای پروتئینی آنها تأمین می شود.
اسید چرب امگا ۳ درکاهش بیماری های قلبی عروقی و برای رشد و نمو موثر است. این اسید چرب در مقایسه با اسیدچرب غیر اشباع امگا ۶ تاثیرات مفیدی درجلوگیری از لخته شدن خون دارد.