-
نویسندهنوشتهها
-
۲۱ تیر، ۱۳۸۹ در ۰۵:۲۴ #67767mosaviمشارکت کننده
با آغاز فصل گرما و افزایش دمای هوا بیماری های مختلف و زیادی در کشور شایع می شود. ازجمله آنها می توان به ابتلای بسیاری از افراد به گرمازدگی اشاره کرد.در گرمازدگی مهم ترین اتفاق کم آبی فراوان بدن است. از این رو در گرمای شدید دریافت کافی آب همراه با آن الکترولیت های از دست رفته بدن بسیار حائزاهمیت است به همین دلیل ، اگر در گرمای شدید قرار داشته و فعالیت داریم به طور مداوم باید آب مصرف کنیم.
توصیه می شود در داخل آب، به مقدار کم قند و آبلیمو اضافه شود تا الکترولیت های لازم یعنی مواد معدنی که آب متعادل بدن را ایجاد می کنند، جذب شوند.
● اثرات گرمازدگی
وقتی بدن انسان آب زیادی از دست می دهد و به عبارتی کم آب می شود، در عملکرد کلیه ها تاثیر منفی می گذارد و بتدریج می تواند روی تمرکز نیز تاثیر بگذارد.حتی کم آبی بدن، در تنظیم فشار خون تاثیرگذار است، به همین دلیل باید به طور مرتب به بدن آبرسانی شود.حتی متخصصان به افراد عادی توصیه می کنند باید در طول روز ۶ تا ۸ لیوان آب مصرف کنند یا از طرف دیگر مایعات لازم بدن را دریافت نمایند.
تشنگی، ضعف، تهوع و استفراغ، خستگی، سردرد، سرگیجه و افزایش دمای بدن از علایم گرمازدگی محسوب می شوند.
● آبمیوه را با آب رقیق کنید
در بسیاری از مواقع مشاهده می شود هنگام ابتلا به گرمازدگی و در اوج گرمای تابستان، آبمیوه های صنعتی استفاده می شود.این آبمیوه ها باید با آب رقیق شوند، چراکه آبمیوه هایی که به طور صنعتی در بازار موجود است، خالص نیستند و با مصرف آن مقدار زیادی قند جذب بدن می شود که بهتر است با آب سالم آن را رقیق کرده و سپس بنوشیم.
● لباس های نازک و نخی بپوشید
با توجه به شیوع بسیار زیاد گرمازدگی در فصل تابستان بخصوص در افرادی که باید در ساعت های گرم زیر آفتاب باشند، استفاده از لباس های نازک و کلاه آفتابگیر توصیه می شود.
البته باید توجه کرد که متاسفانه مسمومیت غذایی، گرمازدگی و بیماری های ویروسی که الان شایع هستند به دلیل علائم مشابه ممکن است با یکدیگر اشتباه شوند.بنابراین افرادی که دچار اسهال و استفراغ شدید می شوند، باید به پزشک مراجعه کنند و مایع و الکترولیت های از دست رفته را جبران کنند و اگر مشکل میکروب و ویروس در کار است، باید تحت درمان خاص قرار گیرند. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.