محققان علوم پزشکی اعلام کردند: مصرف گردو رشد و نمو توده های سرطانی روده بزرگ را کند می کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پایگاه خبری یورک الرت، محققان می گویند گردو با ایجاد تغییراتی در ژن های سرطانی، رشد و نمو غده سرطانی را مهار می کند.
محققان در مطالعه ای 25 ساله بر روی دو گروه از افراد به این نتیجه رسیدند که با مصرف گردو، میزان اومگا سه در سلول های سرطانی دستگاه گوارش، ده برابر می شود و این روند، به کند شدن رشد و نمو سرطان منجر خواهد شد.
سرطان دستگاه گوارش سومین سرطان شایع در جهان است و دومین عامل مرگ و میر ناشی از سرطان در کشورهای غربی است.
رژیم غذایی، تاثیر کنترل کننده ای بر این سرطان دارد.
نتایج مطالعه این محققان در شمراه اخیر نشریه بیوشیمی تغذیه منتشر شده است.